Η Kia ανανεώνει 2 μοντέλα της για το 2019

Η Kia αναβαθμίζει τη σειρά της με μία νέα τριάδα οχημάτων που θα αντικαταστήσουν τα ξεπερεσμένα σε απήχηση μοντέλα : το sedan Optima , το minivan Sedona και το υψηλότερης αξίας sedan K900. Η αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε τα προϊόντα την Τετάρτη κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτων της Νέας Υόρκης. Οι πωλήσεις του Optima μειώθηκαν κατά 31% και οι πωλήσεις του Sedona μειώθηκαν 38% έως το Φεβρουάριο. Το χαμηλό σε ζήτηση K900 έχει πουλήσει μόλις 54 μονάδες τους πρώτους δύο μήνες του 2018, από 65 σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Το ανανεωμένο Optima του 2019 έρχεται με νέα σχεδιαστικά στοιχεία και τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των φώτων ημέρας LED που εμπνέονται από το Stinger. Αναβαθμίσεις στον τεχνολογικό εξοπλισμό περιλαμβάνουν επίσης εκτεταμένα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού ή αλλιώς ADAS.

Πλάτος: Ύψος: Διάμετρος:
Δείκτης ταχύτητας:

"Η ανανέωση του 2019 τονίζει τη συνολική σχεδίαση εσωτερικά και εξωτερικά, προσφέροντας επίσης στο βασικό εξοπλισμό μια σειρά τεχνολογιών ADAS σε όλη την γκάμα του Optima, η οποία επιβεβαιώνει τον αυξημένο λόγο απόδοσης/τιμής του Optima. Μια νέα προσέγγιση στο βραβευμένο σύστημα τηλεματικής UVO θα κάνει ευκολότερο για τους αγοραστές να κατανοήσουν τα χαρακτηριστικά του. Η σύνδεση UVO περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο μόντεμ ", δήλωσε ο αντιπρόεδρος του R&D, Orth Hedrick, της Kia Motors America.

"Τα νέα δίχρωμα σπορ καθίσματα είναι για όσους θέλουν να διαφοροποιήσουν το Optima με μοναδικά εμπνευσμένα σχεδιαστικά στοιχεία από την Ευρώπη", δήλωσε.

Το ανανεωμένο Sedona έρχεται με νέο σχεδιασμένο εμπρόσθιο και οπίσθιο προφυλαχτήρα. Το minivan, αναφέρει η Kia, μοιράζεται τώρα μια παρόμοια φιλοσοφία σχεδιασμού με άλλα νεότερα οχήματα στη σύνθεση της ΚΙΑ. Το Sedona έχει πέντε επίπεδα εξοπλισμού - L, LX, EX, EX Premium, SX και SXL. Για παιδιά που κάθονται στα πίσω καθίσματα, η Kia ενισχύει το σύστημα ψυχαγωγίας τους με νέες οθόνες αφής 10,1 ιντσών που βρίσκονται στο πίσω μέρος των μπροστινών καθισμάτων, αντικαθιστώντας την απλή οθόνη αφής του απερχόμενου μοντέλου.

Η δεύτερη γενιά K900, εν τω μεταξύ, είναι λίγο μακρύτερη και φαρδύτερη από τον προκάτοχό της. Αλλά η Kia λέει ότι φαίνεται πιο κομψή λόγω των επανασχεδιασμένων αναλογιών. Το K900 τροφοδοτείται από έναν κινητήρα twin-turbo V-6 3.3 λίτρων, τον ίδιο με αυτόν που εξοπλίζεται το σπορ Stinger. Ο κινητήρας παράγει 365 ίππους.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Απάντηση σε: {{replyComment.author}}
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Το σχόλιο υποβλήθηκε με επιτυχία

Επιστροφή στην κορυφή