Πώς να ζωγραφίσετε αποτυπώματα ελαστικών

Το πέλμα του ελαστικού αποτελείται από μια σειρά οδοντωτών γραμμών παράλληλων μεταξύ τους. Η απεικόνιση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αποκριάτικα κοστούμια, σε έργα τέχνης και σε χειροτεχνίες. Για να βοηθηθείτε με τη ζωγραφιά του αποτυπώματος, μπορείτε να αναζητήσετε μια εικόνα του πέλματος ενός ελαστικού ή ακόμα να ελέγξετε τα μοτίβα των δικών σας ελαστικών.

Βήματα

1. Σχεδιάστε μια γραμμή κατά μήκος της πορείας του αποτυπώματος του ελαστικού. Η δεξιά πλευρά της λωρίδας θα είναι ευθεία, αλλά η αριστερή πλευρά της λωρίδας θα είναι οδοντωτή. Τα σημεία της οδοντωτής πλευράς της λωρίδας θα είναι ομοιόμορφα διασκορπισμένα και ισοϋψή.

2. Ζωγραφίστε μια οδοντωτή γραμμή κατά μήκος της οδοντωτής πλευράς της λωρίδας που βάψατε στο βήμα 1. Αυτή η οδοντωτή γραμμή θα μιμείται το σχήμα και την πορεία της ακανόνιστης πλευράς της λωρίδας που βάψατε στο βήμα 1. Θα πρέπει να υπάρχει ένα κενό μεταξύ των δύο οδοντωτών ακρών.

3. Ζωγραφίστε μια τρίτη οδοντωτή γραμμή κατά μήκος της δεξιάς πλευράς της λωρίδας που βάψατε στο βήμα 2. Αυτό θα μιμηθεί το σχήμα και τη διαδρομή της ακανόνιστης γραμμής που βάψατε στο βήμα 2. Θα πρέπει να υπάρχει ένα κενό ανάμεσα στις δύο οδοντωτές άκρες.

4. Ζωγραφίστε μια τέταρτη οδοντωτή γραμμή κατά μήκος της δεξιάς πλευράς της λωρίδας που βάψατε στο βήμα 3. Αυτό θα μιμείται το σχήμα και τη διαδρομή της ακανόνιστης γραμμής που βάψατε στο βήμα 3. Θα πρέπει να υπάρχει ένα κενό μεταξύ των δύο οδοντωτών ακρών.

5. Ζωγραφίστε μια πέμπτη οδοντωτή γραμμή κατά μήκος της δεξιάς πλευράς της λωρίδας που βάψατε στο βήμα 4. Αυτό θα μιμείται το σχήμα και τη διαδρομή της οδοντωτής γραμμής που βάψατε στο βήμα 4. Θα πρέπει να υπάρχει ένα κενό μεταξύ των δύο οδοντωτών ακρών. Κάντε τη δεξιά πλευρά αυτής της οδοντωτής άκρης μια ευθεία γραμμή (μη οδοντωτή). Αυτή η γραμμή είναι η άκρα δεξιά πλευρά της τροχιάς ελαστικών.

Πλάτος: Ύψος: Διάμετρος:
Δείκτης ταχύτητας:

Συμβουλή

Αν πρόκειται να επαναλάβετε πολλές φορές τη ζωγραφιά του αποτυπώματος του ελαστικού, ίσως θελήσετε να αναζητήσετε ένα στένσιλ με σχήμα ελαστικών ή να κατασκευάσετε εσείς ένα στένσιλ για το πρότζεκτ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Απάντηση σε: {{replyComment.author}}
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Το σχόλιο υποβλήθηκε με επιτυχία

Επιστροφή στην κορυφή