Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Ελαστικά online

Θέλετε να αγοράσετε υψηλής ποιότητας φτηνά ελαστικά στο διαδίκτυο, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε την τέλεια ιστοσελίδα; Τότε, δεν πρέπει να ψάχνετε πέρα από το Elastiko.com. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει online τα κατάλληλα ελαστικά για κάθε αυτοκίνητο, SUV, ελαφρύ φορτηγό, μοτοσυκλέτα, επαγγελματικό όχημα, τρακτέρ μέχρι ακόμη και ελαστικά ποδηλάτων.

Βρείτε τα καλύτερα και τα πιο φθηνά ελαστικά

Αναγνωρισμένο ως ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα ελαστικών στην Ελλάδα, η επιλογή των καλοκαιρινών ελαστικών, των χειμερινών ελαστικών, των ελαστικών όλων των εποχών και των ειδικών ελαστικών για όλα σχεδόν τα είδη οχημάτων και τα μοντέλα των αυτοκινήτων, εξασφαλίζει ότι θα βρείτε το σωστό λάστιχο για τη διαδρομή σας. Μεγάλες μάρκες όπως Michelin, Goodyear, Dunlop, Yokohama αποτελούν ένα μικρό κομμάτι από τους πολλούς κατασκευαστές που μπορούμε να σας προσφέρουμε στις χαμηλότερες τιμές.

Ποιο είδος ελαστικών πρέπει να επιλέξω

Το ελαστικό που χρειάζεστε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το είδος του οχήματος που οδηγείτε και τον τύπο οδήγησης που κάνετε. Αν οδηγείτε σε μικρές αποστάσεις μέσα και γύρω από την πόλη στο σχολείο ή στα τοπικά καταστήματα, τότε η οικονομία και η ασφάλεια θα αποτελέσουν πρωταρχικό μέλημα κατά την επιλογή ενός ελαστικού. Αν κάνετε πολύ οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο τότε ο χαμηλός θόρυβος, η άνεση και η εξοικονόμηση καυσίμων μπορεί να είναι παράγοντες που σας βοηθούν να βρείτε το σωστό ελαστικό. Οι οδηγοί με πολυτελή αυτοκίνητα και σπορ αυτοκίνητα θα ενδιαφέρονται για ελαστικά υψηλής απόδοσης, τα οποία προσφέρουν άριστη συμπεριφορά, εξαιρετική πρόσφυση και ευελιξία στην ταχύτητα.

Και δεν χρειάζεται να αισθάνεστε μπερδεμένοι από τις πολυάριθμες επιλογές ελαστικών που μπορείτε να επιλέξετε. Ξεχάστε την αναζήτηση στα φυσικά καταστήματα στα οποία χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας και αφιερώστε τον χρόνο σας στην ηλεκτρονική μας σελίδα στην οποία θα βρείτε ότι ακριβώς χρειάζεστε. Διαθέτουμε την πιο σύγχρονη μηχανή αναζήτησης η οποία σας επιτρέπει να φιλτράρετε αποτελεσματικά το φάσμα προϊόντων σύμφωνα με το απαιτούμενο μέγεθος ελαστικών, τον δείκτη ταχύτητας, κατηγορία τιμής και εμπορικό σήμα ή εισάγοντας το μοντέλο του αυτοκινήτου σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μας δώσετε μερικές πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το όχημά σας και θα σας παρουσιάσουμε μια λίστα ελαστικών που ταιριάζουν στο σωστό μέγεθος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να διασφαλίσουμε την τέλεια προσαρμογή τροχών μεταξύ των ελαστικών και του οχήματος. Εάν η εμπειρία σας στην αγορά ελαστικών είναι περιορισμένη, δεν θα πρέπει να σας κάνουμε υποδείξεις, καθώς η μηχανή αναζήτησής σας θα σας επιτρέψει να βρείτε κατάλληλα ελαστικά που θα μεγιστοποιούν την απόδοση του αυτοκινήτου σας, ανεξάρτητα από τις συνθήκες οδήγησης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές ελαστικών. Στο www.elastiko.com μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για το σωστό ελαστικό αυτοκινήτου για τις απαιτήσεις της οδήγησής σας και σε χαμηλή τιμή που δεν θα ξεπεράσει τον προϋπολογισμό σας.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Elastiko.com, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές των ελαστικών μας. Θα κάνετε τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση αγοράζοντας online ελαστικά μιας και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ανταγωνιστικές τιμές ελαστικών σε απευθείας σύνδεση.

Προκειμένου να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά, οι μηχανές αναζήτησης μας αναζητούν συνεχώς σε όλες τις αγορές στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι η τιμολόγησή μας ενημερώνεται συνεχώς. Γι’ αυτό λοιπόν, εκμεταλλευτείτε αυτές τις υπέροχες προσφορές σε ελαστικά σήμερα!

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 39675
προβολή περισσότερων 20
του 39675
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή