Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 120 70 R17

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Πωλητής

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Ελαστικα μοτο 120 70 r17 και χαρακτηριστικά

Τα ελαστικά είναι ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα για τα οποία πρέπει να μεριμνήσετε για την μοτοσικλέτα σας. Είναι το σημείο επαφής σας με το οδόστρωμα και θα εξασφαλίσουν τόσο την μέγιστη απόδοση του οχήματός σας όσο και την μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Για να αναζητήσετε τα ελαστικά που είναι κατάλληλα για εσάς, θα πρέπει να γνωρίζετε αρχικά τις διαστάσεις των ελαστικών σας. Όπως για παράδειγμα οι αριθμοί 120, 70 και r17.

Έπειτα καλό θα ήταν το γνωρίζετε την επιθυμητή φέρουσα ικανότητα. Δηλαδή θα πρέπει να υπολογίσετε προσεκτικά το βάρος της μοτοσικλέτας σας, αν έχετε σκοπό να μεταφέρετε επιβάτες και το ενδεχόμενο να προσθέσετε κάποιον προαιρετικό εξοπλισμό. Έχοντας αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση για τα διαθέσιμα λαστιχα μοτο 120 70 17.

Ελαστικα μοτο 120 70 r17 τιμες και κατηγορίες

Πραγματοποιώντας μια αναζήτηση θα δείτε ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές λαστιχα μοτο 120 70 r17 τιμες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε κατασκευάστρια εταιρεία δημιουργεί ελαστικα μοτο 120 70 17 με διαφορετικές τεχνολογίες και για διαφορετική χρήση. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε ότι οι τιμές μπορεί να ξεκινούν από τα 70€ περίπου ανά ελαστικό και μπορεί να φτάσουν και τα 303€. Ορισμένες από τις πιο γνωστές μάρκες που προσφέρουν ελαστικα μοτο 120 70r17 είναι οι: Bridgestone, Pirelli, Dunlop, Metzeler και Continental. Μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία που θέλετε για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την τεχνολογία που χρησιμοποιούν και τις αποδόσεις.

Σωστή συντήρηση λαστιχα μοτο 120 70 r17

Αφού επιλέξετε τα 120 70 r17 λαστιχα μοτο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας, θα πρέπει να μεριμνήσετε για τη σωστή φροντίδα τους, έτσι ώστε να είστε ασφαλής στο δρόμο. Αρχικά βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει τα ελαστικά στη σωστή θέση, σύμφωνα με τις αντίστοιχες επισημάνσεις που θα δείτε ότι έχουν τα 120 70 r17 ελαστικα μοτο. Έπειτα ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να ελέγχετε την πίεση των ελαστικών και να φροντίζετε να τα φουσκώνετε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα πριν από κάθε μεγάλο ταξίδι σας. Τέλος, μην ξεχάσετε να αντικαταστήσετε τα ελαστικά σας αν διαπιστώσετε ότι έχουν φθαρεί υπερβολικά για να μην διακυβεύσετε την ασφάλειά σας. ελαστικα μοτο 120 70 r17.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 360
προβολή περισσότερων 20
του 360
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή