Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 130 `80 R17

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Ποικιλία σε ελαστικα μοτο 130 80 r17

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για τα ελαστικα μοτο 130 80 17. Όπως θα γνωρίζετε οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν αντίστοιχα το πλάτος, το ύψος και τη διάμετρος των ελαστικών. Επίσης θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τη φέρουσα ικανότητα του ελαστικού. Για να την υπολογίσετε θα πρέπει να γνωρίζετε το βάρος της μοτοσικλέτα, το μέσο βάρος του επιβάτη αλλά αν υπάρχει βάρος σε κάποιον προαιρετικό εξοπλισμό. Όλοι αυτοί οι παράγοντες πρόκειται να επηρεάσουν τις λαστιχα μοτο 130 80 17 τιμες από τις διαθέσιμες επιλογές σας.

Πως να βρείτε τα κατάλληλα λαστιχα μοτο 130 80 r17

Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να βρείτε τα κατάλληλα ελαστικα μοτο 130 80r17 είναι απλή. Εξετάστε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα και δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες τους αλλά και την εξέλιξη της τιμής τους. Καθώς υπάρχουν πάνω από 80 διαθέσιμα αποτελέσματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα για να μειώσετε τις διαθέσιμες επιλογές. Ένα από αυτά τα φίλτρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι οι ελαστικα μοτο 130 80 r17 τιμες.

Διαθέσιμες μάρκες και τιμές για τα ελαστικά σας

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εταιρείες κατασκευής σε 130 80 r17 ελαστικα μοτο. Ορισμένες από τις πιο γνωστές μάρκες με μεγάλη ποικιλία ελαστικά για να επιλέξετε είναι οι: Continental. Metzeler, Dunlop, Michelin και Bridgestone. Επίσης υπάρχουν διάφορες τιμές, ανάλογα με τα χρήματα που έχετε σκοπό να διαθέσετε για την αλλαγή των ελαστικών σας. Οι τιμές αυτές ξεκινούν από τα 70€ ανά ελαστικό και μπορούν να φτάσουν έως τα 258€. Δείτε τα χαρακτηριστικά τους και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 68026
προβολή περισσότερων 20
του 68026
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή