Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 150 70 R17

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Πωλητής

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Χρήσιμες πληροφορίες για τα ελαστικα μοτο 150 70 r17

Μια αρκετά συχνή επιλογή ελαστικών είναι τα ελαστικα μοτο 150 70 17. Πρόκειται για ιδιαίτερα συχνή κατηγορία ελαστικών αφού χρησιμοποιούνται σε πολλά οχήματα. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν ελαστικά σε αυτές τις διαστάσεις όπως η Bridgestone, η Metzeler, η Continental και η Dunlop. Σε κάθε προϊόν μπορείτε να διάφορες λεπτομέρειες όπως η ιστορικότητα της τιμής και μια γενική περιγραφή.

Πως να επιλέξετε τα κατάλληλα λαστιχα μοτο 150 70 r17

Υπάρχουν πολλές λαστιχα μοτο 150 70 17 τιμες διαθέσιμες στην αγορά. Ενδεικτικά για την κατηγορία αυτή, οι τιμές κυμαίνονται από 75€ και μπορεί να φτάσουν έως τα 239€. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες 150 70 r17 ελαστικα μοτο, όπως είναι τα ελαστικά Enduro, τα sport tourer diagonal και άλλα. Επιλέξτε απλά τη χρήση που κάνετε στο όχημά σας, τους δρόμους στους οποίους κινείστε για βρείτε ποιο είναι το κατάλληλο μοντέλο για εσάς.

Οδηγίες προστασίας για τα ελαστικά σας

Όπως θα είδατε υπάρχουν πολλές ελαστικα μοτο 150 70 r17 τιμες. Οι διαφορές στις τιμές οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο πόσο εξειδικευμένο είναι αυτό που αναζητάτε. Κάθε εταιρεία διαθέτει στην αγορά πολλά διαφορετικά ελαστικά, με διαφορετικές τεχνολογίες προκειμένου να καλύψει το σύνολο των αναγκών των χρηστών.

Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς για τα ελαστικα μοτο 150 70r17 σας είναι να φροντίζετε να είναι σε καλή κατάσταση, να έχουν αρκετή πίεση και να πραγματοποιείτε τακτικούς ελέγχους, σύμφωνα με τις υποδείξεις του μηχανικού σας. Έτσι θα διασφαλίσετε τη μέγιστη απόδοσή τόσο χιλιομετρικά όσο και την επίδοση του οχήματος.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 137
προβολή περισσότερων 20
του 137
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή