Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 160 60 R17

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Πωλητής

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Ελαστικα μοτο 160 60 r17: Οδηγίες και συμβουλές

Αν έχετε ήδη αποφασίσει ότι τα ελαστικα μοτο 160 60 17 είναι τα κατάλληλα ελαστικά για εσάς, τότε θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση για τις διαθέσιμες κατασκευάστριες εταιρείες αλλά και για τις ελαστικα μοτο 160 60 r17 τιμες που υπάρχουν στην αγορά. Για κάθε ελαστικό, θα μπορείτε να μια σειρά από χαρακτηριστικά, όπως την προοριζόμενη χρήση τους, την κατασκευή τον δείκτη φορτίου αλλά και τον δείκτη ταχύτητας. Εξετάστε προσεκτικά όλους αυτούς τους δείκτες για να δείτε ποια ελαστικα μοτο 160 60r17 ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Κατηγορίες τιμών στα λαστιχα μοτο 160 60 r17

Τα επίπεδα σε λαστιχα μοτο 160 60 17 τιμες μπορούν να διαφέρουν σημαντικά. Οι τιμές για αυτή την κατηγορία διαστάσεων ελαστικών ξεκινούν από τα 84€ και μπορεί να φτάσουν έως τα 264€ ανά ελαστικό. Οι διακυμάνσεις αυτές οφείλονται στη διαφορετική τεχνολογία που χρησιμοποιεί η κάθε κατασκευάστρια εταιρεία. Ενδεικτικά ορισμένες από τις εταιρείες που κατασκευάζουν 160 60 r17 ελαστικα μοτο είναι οι Pirelli, η Michelin και η Bridgestone. Επιλέξτε τον τύπο ελαστικού που θέλετε ανάλογα με τη χρήση για την οποία πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το όχημά σας και δείτε τις επιλογές.

Πως να συντηρήσετε σωστά τα ελαστικά σας

Όπως αναφέραμε υπάρχουν πολλές κατηγορίες και τιμές σε 160 60 r17 ελαστικα μοτο. Όποιο ελαστικό και αν επιλέξετε, θα πρέπει να φροντίσετε για την σωστή χρήση, αποθήκευση και συντήρηση τόσο της μοτοσικλέτας σας όσο και των ελαστικών σας. Αν τα ελαστικά δεν είναι σωστά συντηρημένα, τότε ενδεχομένως να έχετε προβλήματα τόσο στην αναμενόμενη απόδοση των ελαστικών στο δρόμο όσο και στη χιλιομετρική απόδοση.

Να ελέγχετε τακτικά τόσο την πίεση των ελαστικών και να συμπληρώνετε αέρα αν χρειαστεί αλλά και να κοιτάτε αν τα ελαστικά σας έχουν φθαρεί στο δρόμο. Τότε θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε άμεσα για τη δική σας ασφάλεια.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 153
προβολή περισσότερων 20
του 153
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή