Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 175 65 R14

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Πως να επιλέξετε τα κατάλληλα λάστιχα 175 65 r14

Δεν θα πρέπει να πάρετε αψήφιστα την διαδικασία επιλογής για λάστιχα 175 65 r14. Αρχικά θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι τα ελαστικά σας είναι αυθεντικά και ότι πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει η ΕΕ. Πριν ξεκινήσετε να κοιτάζετε τις λάστιχα 175 65 r14 τιμές, θα πρέπει να εξετάσετε ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος για εσάς. Η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνετε είναι να μετρήσετε το πλάτος, το ύψος και η διάμετρος του ελαστικού. Αλλά και να αποφασίσετε να θέλετε 175 65 14 λάστιχα καλοκαιρινά ή χειμερινά. Τα χειμερινά λάστιχα συνήθως δεν είναι απαραίτητα για τις καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα.

Πως να διαβάσετε την ετικέτα στα ελαστικά 175 65r14

Ξεκινώντας από το 2012, όλα τα ελαστικά που διατίθενται προς πώληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα πρέπει να φέρουν μια ειδική ετικέτα σήμανσης, προκειμένου να ενημερώσουν το καταναλωτικό κοινό για την ενεργειακή απόδοση των λάστιχα 175 65 14 αλλά και όλων των άλλων. Πιο συγκεκριμένα τα 175 65 r14 ελαστικά έχουν τρεις ενδείξεις τις οποίες πρέπει να κοιτάξετε. Αρχικά, είναι η αντίσταση κύλισης που έχει άμεση σχέση με την κατανάλωση καυσίμων. Δεύτερον είναι η πρόσφυση σε βρεγμένο δρόμο και τρίτον τα επίπεδα θορύβου όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κίνηση. Ανεξάρτητα από τα ελαστικά 175 65r14 τιμές τους έχουν διαθέσιμες αυτές τις πληροφορίες.

Εύρος τιμής ελαστικών για αυτοκίνητα

Σίγουρα ένα από τα χαρακτηριστικά που θέλετε να μάθετε όταν αναζητάτε ελαστικά για το όχημά σας είναι οι ελαστικά 175 65 r14 τιμές τους. Για αυτή την κατηγορία ελαστικών, οι τιμές ξεκινούν από τα 37€ και μπορεί να φτάσουν έως τα 154€ ανά ελαστικό. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην τιμή, οι οποίες οφείλονται στο γεγονός ότι κάθε εταιρεία αναπτύσσει και εφαρμόζει διάφορες τεχνικές και τεχνολογίες προκειμένου να βελτιώσει τα προϊόντα της. Ορισμένες από τις πιο γνωστές μάρκες είναι: Hankook, Goodyear, Bridgestone, Nexen και Continental με πληθώρα σειρών.

Συμβουλές φροντίδας για τα ελαστικά 175 65 14

Αφού επιλέξετε τα 175 x 65 x14 ελαστικά που ταιριάζουν στο αυτοκίνητό σας, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τα χρησιμοποιείτε αλλά και τη συντήρησή τους. Σημειώστε σε ένα ασφαλές μέρος το πότε έγινε η αλλαγή τους αλλά και το πόσο χιλιόμετρα διανύετε με αυτά προκειμένου να γνωρίζετε πότε πρέπει να τα αλλάξετε αλλά και το πότε πρέπει να τοποθετήσετε στους πίσω τροχούς τα μπροστά ελαστικά και το αντίστροφο. Τέλος, βεβαιωθείτε ότι επαρκή η πίεση που έχουν τα ελαστικά.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 667
προβολή περισσότερων 20
του 667
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή