Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 185 65 R15

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Οδηγός αγοράς για ελαστικά 185 65 15

Η επιλογή των σωστών ελαστικών για το όχημά σας είναι μια πολύ σημαντική ενέργεια και θα πρέπει να της δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα. Σίγουρα ένας σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να εξετάσετε είναι οι λάστιχα 185 65 r15 τιμές τους. Στην κατηγορία αυτή οι τιμές ξεκινούν από τα 47€ και μπορεί να φτάσουν τα 371€. Έτσι μπορείτε να βρείτε τόσο φθηνά ελαστικά 185 65 15 αλλά και πιο ακριβά, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να δείτε ποια ακριβώς είναι η χρήση που κάνετε στο αυτοκίνητό σας και για ποιο λόγο το χρησιμοποιείται.

Πως να επιλέξετε τα σωστά ελαστικά

Για να επιλέξετε σωστά τα επόμενα ελαστικά για το όχημά σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι από το 2012, σε κάθε ελαστικό υπάρχει μια ετικέτα στην οποία αναγράφονται τρείς βασικοί δείκτες ελαστικών και σε μεγάλο βαθμό καθορίζει την ελαστικά 185 65 15 τιμή τους. Η πρώτη ένδειξη αφορά την κατανάλωση καυσίμου. Η δεύτερη ένδειξη σχετίζεται με τις δυνατότητες πρόσφυσης του ελαστικού ενώ η τρίτη ένδειξη σας δείχνει πόσο θόρυβο κάνει το ελαστικό σας όταν το αυτοκίνητο κινείται στο δρόμο.

Λάστιχα 185 65 r15: Τι σημαίνουν οι αριθμοί και πως να επιλέξετε τα κατάλληλα ελαστικά

Συχνά ακούτε ότι τα ελαστικά χαρακτηρίζονται από διάφορους αριθμούς χωρίς να γνωρίζετε τι σημαίνουν. Για παράδειγμα στα λάστιχα 185 65 15, οι αριθμοί αντιστοιχούν στο πλάτος, το ύψος και τη διάμετρο του ελαστικού. Αυτές οι διαστάσεις θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις ελαστικά 185 65 r15 τιμές που θα βρείτε διαθέσιμες. Αυτοί οι αριθμοί σε συνδυασμό με την ανάλυση της απόδοσης των ελαστικών που θα βρείτε στην επίσημη ετικέτα της ΕΕ που αναφέρει πληροφορίες για τα 185 65 15 λάστιχα θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις δυνατότητες των ελαστικών σας.

Τι να κάνετε μετά την αγορά σε ελαστικά 185 65r15

Η φροντίδα και η συντήρηση για τα 185 x 65 x 15 ελαστικά είναι πολύ σημαντική και θα βελτιώσει σημαντικά τη διάρκεια ζωής των ελαστικών σας. Αν παρατηρήσετε ότι τα ελαστικά σας συμπεριφέρονται περίεργα πρέπει να μεριμνήσετε για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Για παράδειγμα αν το όχημά σας δεν φρενάρει όπως συνήθως ίσως χρειάζονται ζυγοστάθμιση. Επίσης, μην ξεχνάτε μία φορά το χρόνο να αλλάζετε τη θέση των ελαστικών σας και να τοποθετείτε τους μπροστά τροχούς στους πίσω και το αντίστροφο προκειμένου να διασφαλίσετε ότι θα έχουν όμοια φθορά. Είναι γνωστό ότι οι μπροστινοί τροχοί φθείρονται πιο γρήγορα.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 803
προβολή περισσότερων 20
του 803
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή