Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 195 55 R15

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Οδηγός αγοραστών για τα ελαστικά 195 55 15

Πολλοί είναι οι παράγοντες που διαμορφώνουν τις ελαστικά 195 55 r15 τιμές. Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες έχει να κάνει με την τεχνολογία που χρησιμοποιεί η κάθε κατασκευαστική εταιρεία. Συνήθως κάθε εταιρεία επικεντρώνεται στο να υπερέχει σε μία συγκεκριμένη κατηγορία, όπως για παράδειγμα η καλύτερη απόδοση καυσίμου είτε η καλύτερη πρόσφυση σε βρεγμένο δρόμο. Ιδιαίτερα αξιόπιστες και γνωστές μάρκες ελαστικών είναι οι: Hankook, Continental, Falken, Nankang, Yokohama, Bridgestone και Nexen. Για όλες αυτές τις κατηγορίες ελαστικών θα βρείτε πληθώρα μοντέλων, ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχετε.

Χρήσιμες πληροφορίες πριν προβείτε στην αγορά σε λάστιχα 195 55 r15

Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε για ελαστικά είναι να ψάξετε τις λάστιχα 195 55 r15 τιμές τους. Πριν προβείτε σε αυτή την ενέργεια, θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε καλοκαιρινά ή χειμερινά ελαστικά. Υπάρχουν διαφορετικές σειρές σε φθηνά ελαστικά 195 55 15 και στις δύο κατηγορίες. Συνήθως για την Ελλάδα προτείνονται τα καλοκαιρινά ελαστικά καθώς οι συνθήκες καιρού δεν είναι τόσο δυσμενείς. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στην κατηγορία αυτή των ελαστικών, οι ελαστικά 195 55r15 τιμές κυμαίνονται από 44€ και μπορεί να φτάσουν τα 230€.

Η ετικέτα της ΕΕ στα ελαστικά 195 55r15

Από το 2012 και μετά σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, υπάρχει πάνω στα λάστιχα 195 55 15 η ενεργειακή τους απόδοση. Αυτή τη ετικέτα χωρίζεται σε τρία μέρη. Το πρώτο μέρος αφορά την κατανάλωση καυσίμου, το δεύτερο μέρος αφορά την απόσταση που διανύει κατά το φρενάρισμα σε βρεγμένο δρόμο και η τελευταία ένδειξη σχετίζεται με το πόσο θόρυβο κάνει το ελαστικό όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κίνηση. Όσο καλύτερα είναι τα 195 x 55 x15 ελαστικά, τόσο καλύτερες ενδείξεις θα έχετε σε αυτή την ετικέτα.

Οδηγίες συντήρησης και καλής χρήσης ελαστικών αυτοκινήτων

Δυστυχώς δεν αρκεί μόνο να επιλέξετε καλά 195 55 15 λάστιχα. Θα πρέπει να τα φροντίσετε για όλη τη διάρκεια ζωής τους και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της κατασκευάστριας εταιρείας. Αρχικά, θα πρέπει να θυμάστε να εναλλάσσεται τα μπροστινά με τα πίσω λάστιχα περίπου μία φορά το χρόνο. Έτσι θα διασφαλίσετε ότι θα έχουν ομοιόμορφη φθορά. Επίσης, ανάλογα με το πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το όχημά σας αλλά και το δρόμο στον οποίο οδηγείτε με τα λάστιχα αυτά, ανεξάρτητα από την λάστιχα 195 55r15 τιμή τους, μπορεί η φθορά των ελαστικών να επέρθει γρηγορότερα από τα τέσσερα χρόνια που είναι ο άτυπος κανόνας.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 168
προβολή περισσότερων 20
του 168
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή