Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 195 55 R16

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Πως να επιλέξετε τα σωστά λάστιχα 195 55 r16

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα πρέπει να επηρεάσουν την τελική απόφαση που θα λάβετε για την αγορά σε λάστιχα 195 55 16. Σίγουρα ένας από αυτούς τους παράγοντες είναι τα ελαστικά 195 55 r16 τιμές αλλά σίγουρα δεν είναι ο μοναδικός. Ένας από αυτούς τους παράγοντες είναι οι καιρικές συνθήκες στις οποίες οδηγείται. Όπως αντιλαμβάνεστε, το κλίμα της περιοχής που ζείτε είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας. Αν για παράδειγμα στην περιοχή που κατοικείτε ο χειμώνας είναι έντονος με χαμηλές θερμοκρασίες, ίσως πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε χειμερινά ελαστικά. Δεν είναι λίγες οι χώρες που το επιβάλλουν αυτό μέσω της νομοθεσίας τους.

Τι σημαίνουν οι αριθμοί στα ελαστικά 195 55r16 και τι να προσέξετε κατά την αγορά

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να δείτε κατά τη διάρκεια επιλογής των ελαστικών σας και το οποίο θα καθορίσει τα λάστιχα 195 55 r16 τιμές σας είναι οι διαστάσεις τους. Οι αριθμοί 195 55 16 ελαστικά, αντιστοιχούν στο πλάτος, ύψος και τη διάμετρό τους. Για να βρείτε τους αριθμούς αυτούς που αντιστοιχούν στο δικό σας όχημα μπορείτε να κοιτάξετε τα εργοστασιακά ελαστικά του οχήματός σας ή να δείτε τι προτείνει η κατασκευάστρια εταιρεία και στη συνέχεια να προσπαθήσετε να βρείτε φθηνά ελαστικά 195 55 16.

Γνωστές μάρκες και εύρος τιμών για τα ελαστικά

Κάτι που σίγουρα θα θέλετε να μάθετε για τα ελαστικά σας είναι το πόσο θα σας κοστίσουν. Για τα 195 x 55 x 16 ελαστικά υπάρχουν διάφορες τιμές, οι οποίες ξεκινούν από τα 51€ ανά ελαστικό και μπορεί να φτάσουν και έως τα 226€ ανάλογα με τη μάρκα και τις προδιαγραφές που θα επιλέξετε. Ορισμένες από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες μάρκες είναι οι εξής: Bridgestone, Goodyear, Continental, Hankook, Michelin και Dunlop. Περιηγηθείτε στις προδιαγραφές κάθε ελαστικού και δείτε τις ιδιαιτερότητες κάθε μοντέλου και εταιρείες για να επιλέξετε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς.

Σωστή συντήρηση για τα ελαστικά 195 55 16

Η συντήρηση και η φροντίδα στα ελαστικά ανεξάρτητα από το ποιες είναι οι ελαστικά 195 55r16 τιμές τους είναι πολύ σημαντική για να τα έχετε για πολύ καιρό. Υπάρχει ένας άτυπος κανόνας που αναφέρει ότι κάθε 4 χρόνια ή κάθε 40.000 χιλιόμετρα θα πρέπει να αλλάζετε τα ελαστικά σας. Αυτό βέβαια θα κριθεί και από τους δρόμους στους οποίους οδηγείτε (εάν έχουν λακούβες, πόσο συχνά φρενάρετε κ.ά.) όπως είναι για παράδειγμα οι δρόμοι μιας πόλης στην Ελλάδα που είναι γεμάτοι ανωμαλίες.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 761
προβολή περισσότερων 20
του 761
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή