Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 205 55 R16

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Χρήσιμος οδηγός αγοράς για ελαστικά 205 55 16

Η αγορά των ελαστικών είναι δύσκολη επιλογή καθώς σε ένα μεγάλο βαθμό από αυτά εξαρτάται η ασφάλεια του οχήματός σας. Εδώ θα βρείτε χρήσιμες οδηγίες για το στάδιο πριν την αγορά σε διάφορες λάστιχα 205 55 r16 τιμές αλλά και το στάδιο μετά την αγορά, που αφορά την καλή συντήρηση των ελαστικών και το τι πρέπει να προσέξετε κατά τη χρήση τους.

Διαβάστε παρακάτω όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα ελαστικά 205 55 16.

Επεξήγηση Ετικέτας ΕΕ για τα λάστιχα 205 55 r16

Πριν προβείτε στην αγορά σε λάστιχα 205 55 r16, καλό θα ήταν να κοιτάξετε τις πληροφορίες που αναφέρονται στην ετικέτα ελαστικών που είναι πλέον υποχρεωτική από την ΕΕ. Η ετικέτα αυτή ανεξάρτητα από τις ελαστικά 205 55 r16 τιμές παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για την ασφάλεια και την ενεργειακή απόδοση των ελαστικών. Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν τρεις ενδείξεις.

1) Η πρώτη ένδειξη στα 205 55 16 λάστιχα αφορά την αντίσταση κύλισης, η οποία σχετίζεται άμεσα με την κατανάλωση καυσίμων στο όχημά σας. Σίγουρα θα θέλετε να επιλέξετε ένα ελαστικό το οποίο θα έχει όσο γίνεται μικρότερη κατανάλωση στα καύσιμα προκειμένου να κάνετε οικονομία στα καύσιμα του οχήματός σας.

2) Η δεύτερη μέτρηση αφορά την δυνατότητα πρόσφυσης του ελαστικού σε υγρό δρόμο. Πιο συγκεκριμένα μετά από έρευνες και μελέτες έχει υπολογιστεί η απόσταση φρεναρίσματος του ελαστικού σε βρεγμένο δρόμο. Η κλίμακα περιλαμβάνει μετρήσεις που κυμαίνονται στο αγγλικό αλφάβητο από το Α έως το G, όμως πρακτικά δεν θα δείτε μετρήσεις στα χαμηλότερα γράμματα του αλφάβητου καθώς πλέον τα περισσότερα λάστιχα της ΕΕ είναι ιδιαίτερα ασφαλή.

3) Η τρίτη μέτρηση αφορά το επίπεδο θορύβου του ελαστικού. Πιο συγκεκριμένα μετράται η ένταση του θορύβου σε απόλυτες τιμές για τα 205x 55 x 16 ελαστικά. Η αξιολόγηση γίνεται σε μία κλίμακα με τρεις σκάλες που απεικονίζονται ως τρεις γραμμές. Όπως αντιλαμβάνεστε όσο περισσότερες γραμμές έχει η ένδειξη, τόσο περισσότερο θόρυβο κάνουν τα ελαστικά. Ανάλογα με τις ελαστικά 225 45r17 τιμές των ελαστικών θα δείτε και τις ανάλογες διακυμάνσεις στα επίπεδα θορύβου, χωρίς όμως αυτό να είναι απόλυτο.

Συμβουλές συντήρησης και καλής χρήσης για ελαστικά 205 55r16

Όμως, η διαδικασία επιλογής ελαστικών δεν σταματά στην αγορά τους. Μετά την αγορά, θα πρέπει να μεριμνήσετε για τη σωστή συντήρησή τους προκειμένου να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση και να αντέξουν για όσο γίνεται μεγαλύτερο διάστημα. Αρχικά θα πρέπει να σημειώσετε την ημερομηνία τοποθέτησης των ελαστικών στο όχημά σας αλλά το πόσα χιλιόμετρα έχετε διανύσει ως τότε. Αυτό θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε το πότε θα πρέπει να αλλάξετε τα ελαστικά σας.

Αρχικά, θα πρέπει κάθε περίπου χρόνο ή κάθε 10.000 χλμ (όποιο έρθει πρώτο) να φροντίσετε να τοποθετήσετε τα εμπρός λάστιχα πίσω και το αντίστροφο. Έτσι θα φροντίσετε τα φθηνά ελαστικά 205 55 16 να έχουν ομοιόμορφη φθορά. Είναι γεγονός ότι ανεξάρτητα από την λάστιχα 205 55r16 τιμή τους τα μπροστά ελαστικά φθείρονται πιο σύντομα. Επίσης, θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά το επίπεδο αέρα στα ελαστικά σας, και να συμπληρώνετε αέρα σε ένα κοντινό πρατήριο καυσίμων όποτε θεωρήσετε ότι είναι απαραίτητο.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 1126
προβολή περισσότερων 20
του 1126
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή