Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 215 70 R16

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Ποιες πληροφορίες αναφέρουν τα λαστιχα 215 70 r16

Γνωρίζετε απλά ότι το όχημά σας χρειάζεται ελαστικά λαστιχα 215 70 16, αλλά δεν γνωρίζετε τι σημαίνουν αυτοί οι αριθμοί ούτε αν είναι τα κατάλληλα ελαστικά για το δικό σας αυτοκίνητο; Υπάρχει ένας απλός τρόπος για να απαντηθούν αυτές οι ερωτήσεις σας.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, δηλαδή τι σημαίνουν οι αριθμοί που θα βρείτε πάνω στα ελαστικά σας. Για τα 215 70 16 λαστιχα, θα βρείτε τρείς αριθμούς. Ο πρώτος αριθμός αντιστοιχεί στο πλάτος του ελαστικού, ο δεύτερος δείχνει ποια είναι η σχέση ανάμεσα στο ύψος και το φάρδος της διατομής και ο τρίτος αριθμός αφορά τη διάμετρο που έχει η ζάντα.

Είτε αγοράσετε φθηνα ελαστικα 215 70 16, είτε δώσετε περισσότερα χρήματα, αυτές οι πληροφορίες πρέπει να αναγράφονται στα ελαστικά σας. Ακόμη, θα πρέπει να αναφέρεται η ημερομηνία κατασκευή η οποία έχει μια συγκεκριμένη μορφή. Πιο συγκεκριμένα θα δείτε τον αριθμό των εβδομάδων και τα δύο τελευταία ψηφία του έτους.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει ένα γράμμα. Αυτό το γράμμα υποδεικνύει το μέγιστο αριθμό χιλιομέτρων που μπορεί να φτάσει ένα αυτοκίνητο με αυτά τα ελαστικά. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει η ένδειξη S, μπορείτε να φτάσετε έως 180 χιλιόμετρα την ώρα.

Πόσα ελαστικα 215 70r16 υπάρχουν

Όλα τα παραπάνω που αναφέραμε διαμορφώνουν ανάλογα και την λαστιχα 215 70r16 τιμη. Επίσης, θα δείτε πολλές διακυμάνσεις στις τιμές των ελαστικών ακόμα και σε μοντέλα της ίδιας εταιρείας. Αυτό οφείλεται στα επιμέρους χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου, για τα οποία μπορείτε να μάθετε στην ειδική σελίδα κάθε μοντέλου.

Ακόμη, σε αυτή τη συνοπτική σελίδα μπορείτε να δείτε πληροφορίες για όλες τις ελαστικα 215 70r16 τιμες και να επιλέξετε αυτό που είναι κατάλληλο για τη δική σας περίπτωση. Σκεφτείτε απλά τη χρήση που κάνετε στο όχημά σας και το πόσα χρήματα έχετε σκοπό να δώσετε.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 53
προβολή περισσότερων 20
του 53
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή