Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 225 45 R17

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Σύντομος οδηγός αγοραστή για τα λάστιχα 225 54 r17

Όταν πρόκειται να αγοράσετε λάστιχα 225 45 17, πέρα από τις διάφορες ελαστικά 225 45r17 τιμές πρέπει να δώσετε βαρύτητα και σε ορισμένους άλλους παράγοντες για να διασφαλίσετε ότι έχετε βρει τα σωστά ελαστικά και ότι δεν θα διακινδυνεύσετε την ασφάλειά σας στο δρόμο. Επίσης, θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι τα 225 x 45 x 17 ελαστικά σας θα έχουν όσο γίνεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Τα βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει εξαρχής να γνωρίζετε είναι οι διαστάσεις που θέλετε να έχουν, δηλαδή το επιθυμητό πλάτος, ύψος και τη διάμετρο της ζάντας. Διαβάστε παρακάτω ορισμένες χρήσιμες οδηγίες προκειμένου να κάνετε την ιδανική για εσάς επιλογή.

Η ετικέτα προδιαγραφών για τα ελαστικά 224 45 17

Όσα λάστιχα 225 45r17 έχουν κατασκευαστεί από το 2012 και μετά είναι υποχρεωτικό να έχουν την Νέα Ετικέτα Ελαστικού σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΕΕ. Αυτή η ετικέτα αναφέρει τρεις βασικούς και χρήσιμους δείκτες, ανεξάρτητα από την λάστιχα 225 45r17 τιμή των ελαστικών. Ο πρώτος δείκτης αφορά την αντίσταση κύλισης του ελαστικού. Αυτό σημαίνει ότι εξετάζει την κατανάλωση του καυσίμου στο όχημά σας. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό όσο μικρότερη είναι η αντίσταση κύλισης τόσο λιγότερο καύσιμο θα καταναλώσει το όχημά σας. Η κλίμακα μετριέται σε γράμματα του αγγλικού αλφάβητου, ξεκινάει από το Α και καταλήγει στο G.

Η δεύτερη μέτρηση αφορά την πρόσφυση στο βρεγμένο δρόμου. Πιο συγκεκριμένα μετράται η απόσταση φρεναρίσματος όταν ο δρόμος είναι υγρός. Πάλι η κλίμακα μέτρησης περιλαμβάνει γράμματα του αγγλικού αλφάβητου από το Α έως το G, όμως προς το παρόν το γράμματα D και G δεν χρησιμοποιούνται.

Η Τρίτη ένδειξη αφορά το επίπεδο θορύβου του ελαστικού κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Οι τιμές που θα δείτε στα 225 45 17 ελαστικά σας αναφέρονται σε επίπεδα ντεσιμπέλ. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές γραμμές που ορίζουν τις τιμές αξιολόγησης. Όσο περισσότερες είναι οι γραμμές τόσο πιο δυνατός είναι ο θόρυβος των ελαστικών.

Οδηγίες συντήρησης και προφύλαξης για τα ελαστικά 225 45r17

Δεν φτάνει μόνο να επιλέξετε φθηνά ελαστικά 225 45 17 για το όχημά σας. Μετά την αγορά τους θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα φροντίζετε σωστά προκειμένου να κρατήσουν για περισσότερο διάστημα. Ένα από τα πιο εύκολα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγχετε το επίπεδο αέρα σε όλη τη διάρκεια χρήσης των ελαστικών. Για παράδειγμα όταν αντιληφθείτε ότι τα ελαστικά σας έχουν χάσει αέρα, θα πρέπει να τα φουσκώσετε σε ένα κοντινό βενζινάδικο. Αν όμως υπάρχει κάποια τρύπα, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα βουλκανιζατέρ για να δείτε αν μπορεί να επισκευαστεί ή αν χρειάζεται αλλαγή. Σε περίπτωση αλλαγή εξετάστε τις λάστιχα 225 45 r17 τιμές για να αντικαταστήσετε το φθαρμένο λάστιχο με κάποιο ισάξιό του.

Επίσης περίπου μία με δύο φορές το μήνα, καλό θα ήταν να κάνετε μια επιθεώρηση στα ελαστικά σας για να δείτε την κατάστασή τους. Ο έλεγχος αυτός θα πρέπει να γίνεται πάντα όταν τα ελαστικά είναι κρύα. Επίσης, μία φορά το χρόνο ή κάθε 10.000χλμ συνίσταται η τοποθέτηση των πίσω ελαστικών μπροστά και το αντίστροφο για ομοιόμορφη φθορά.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 1192
προβολή περισσότερων 20
του 1192
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή