Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 225 65 R17

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Λαστιχα 225 65 r17 για αυτοκίνητα

Μια ιδιαίτερη κατηγορία ελαστικών είναι τα 225 65 17 λαστιχα. Πρόκειται για ιδιαίτερη κατηγορία ελαστικών και θα βρείτε διάφορες ελαστικα 225 65 r17 τιμες. Καθώς πρόκειται για μια μεγάλη κατηγορία ελαστικών θα δείτε ότι όλες οι γνωστές εταιρίες έχουν διαθέσιμα μοντέλα. Μία από αυτές τις εταιρείες είναι η Michelin προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας ελαστικά σε κάθε κατηγορία.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί στα περισσότερα λαστιχα 225 65 17 είναι ιδιαίτερα προηγμένη κάτι που βοηθά τόσο στην απόδοση των ελαστικών όσο και στην αντοχή τους και την ανθεκτικότητά τους.

Επιλέγοντας ένα από τα διαθέσιμα ελαστικά μπορείτε να δείτε στην επιμέρους σελίδα μια αναλυτική περιγραφή για το κάθε μοντέλο αλλά και την κατασκευή του. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθε μοντέλο έχει τουλάχιστον ένα δυνατό σημείο που το κάνει να υπερέχει έναντι των άλλων ελαστικών.

Ακόμη, σε κάθε επιμέρους σελίδα θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την ετικέτα που υπάρχει σε κάθε ελαστικό. Ακόμα και τα φθηνα ελαστικα 225 65 17, πρέπει να έχουν τις απαραίτητες πληροφορίες καθώς επιβάλλεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πως να επιλέξετε τα σωστά ελαστικα 225 65r17

Για να επιλέξετε ποια είναι τα σωστά ελαστικά για εσάς, πρέπει να εξετάσετε ποιοι είναι οι παράγοντες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Για παράδειγμα, πολλοί ενδιαφέρονται μόνο για την λαστιχα 225 65r17 τιμη των ελαστικών, ενώ άλλο ενδιαφέρονται για την τεχνολογία που χρησιμοποιείται. Για να καθορίσετε αυτούς τους παράγοντες θα πρέπει να δείτε ποια είναι η χρήση που κάνετε στο όχημα. Για παράδειγμα αν στην περιοχή που μένετε βρέχει συχνά ίσως τα απλά χειμερινά ελαστικά να μην σας καλύπτουν.

Σε κάθε περίπτωση, σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα σε αυτές τις διαστάσεις και μπορείτε να τα συγκρίνετε μεταξύ τους μέχρι να καταλήξετε στο ποιο είναι το ιδανικό μοντέλο για το δικό σας όχημα και ανάγκες.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 343
προβολή περισσότερων 20
του 343
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή