Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 235 75 R15

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Διαθέσιμες μάρκες για λαστιχα 235 75 r15

Είναι γεγονός ότι στην Ελλάδα επικρατεί καλός καιρός κατά την περισσότερη διάρκεια του χρόνου. Αυτό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό προς τους οδηγούς αυτοκινήτων καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχούν συχνά για την αλλαγή των ελαστικών τους, από θερινά σε χειμερινά. Μάλιστα, οι περισσότεροι οδηγοί χρησιμοποιούν όλο το χρόνο τα θερινά ελαστικά στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ένα καλό δείγμα τέτοιων ελαστικών είναι τα λαστιχα 235 75 15.

Θα δείτε ότι η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει τις χαμηλότερες λαστιχα 235 75 r15 τιμες που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή για να δούμε τι σημαίνουν οι αριθμοί που βλέπετε. Για παράδειγμα, στα 235 75 15 λαστιχα, ο αριθμός 235 αντιστοιχεί στο πλάτος του πέλματος ενώ το 75 αντιστοιχεί στο ύψος του προφίλ. Τέλος, ο αριθμός 15 αντιστοιχεί στη διάμετρο της ζάντας. Ο αριθμός αυτός μετριέται σε ίντσες.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα ελαστικά που έχετε ήδη για να δείτε ποιους αριθμούς αναγράφουν. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε ποια ελαστικά χρειάζεστε. Ακόμη, μπορείτε να δείτε το εγχειρίδιο χρήστη σας προκειμένου να δείτε τι προτείνει ο κατασκευαστής του οχήματός σας.

Που κυμαίνονται οι τιμές στα ελαστικα 235 75r15

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν διάφορες τιμές για τα ελαστικά με αυτές τις διαστάσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διάφορα φίλτρα για την αναζήτησή σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε την τιμή ως καθοριστικό παράγοντα για να δείτε τα πιο φθηνα ελαστικα 235 75 15. Όμως, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες εκτός από την λαστιχα 235 75r15 τιμη. Αυτοί μπορεί να είναι η κατασκευάστρια εταιρία, το αν είναι θερινά ή για όλο το χρόνο και άλλα.

Εφόσον έχετε δει τις ελαστικα 235 75 r15 τιμες, και έχετε αποφασίσει ποια ελαστικά σας ταιριάζουν, μπορείτε να τα προσθέσετε στο καλάθι των αγορών σας και να προχωρήσετε στην αγορά τους. Η διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς είναι απλή, πρέπει απλά να ακολουθήσετε τα βήματα που περιγράφονται στην οθόνη σας. Θα δείτε εάν υπάρχουν δωρεάν μεταφορικά αλλά και σε πόσες μέρες θα λάβετε στο σπίτι σας τα νέα σας ελαστικά.

Σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν θα πρέπει να αμελείτε την αντικατάσταση των ελαστικών σας.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 174
προβολή περισσότερων 20
του 174
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή