Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Αυτοκίνητο

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Ελαστικά αυτοκινήτων

Μην περιμένετε έως ότου τα λάστιχά σας είναι πλήρως φθαρμένα! Αγοράστε φθηνά ελαστικά για κάθε αυτοκίνητο σε μειωμένες τιμές στο Elastiko.com.

Η σειρά μας περιλαμβάνει όλους τους μεγάλους κατασκευαστές και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών κατηγοριών τιμών. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για τα φθαρμένα ελαστικά, επειδή χάρη στις ευνοϊκές τιμές μας, όλοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά νέα ελαστικά. Πλέον των χαμηλών τιμών θα βρείτε πολλές τρέχουσες προσφορές για πολλά λάστιχα αυτοκινήτου.

Ποια είναι τα καλύτερα ελαστικά που μπορείτε να επιλέξετε

Το σωστό μέγεθος ελαστικών μπορεί να βρεθεί στα έγγραφα του αυτοκινήτου σας ή στο πλευρικό τοίχωμα των παλαιών ελαστικών. Μετά την αναζήτηση θα μπορείτε επίσης να κάνετε σύγκριση των ελαστικών βάση των κριτηρίων αρχικής επιλογής. Ένα νέο ελαστικό παρέχει πολύ περισσότερη ασφάλεια από ένα χρησιμοποιημένο. Ιδιαίτερα με πολύ μικρό βάθος πέλματος τα χαρακτηριστικά οδήγησης υποφέρουν. Ως εκ τούτου, ο νόμος προβλέπει τουλάχιστον 1,6 mm για τα αυτοκίνητα - με αλλαγή ελαστικών στα 4 mm είστε στην ασφαλή πλευρά. Μόνο τότε ένα ελαστικό μπορεί να απομακρύνει το νερό στις διαμήκεις και εγκάρσιες αυλακώσεις και να αποτρέψει την υδροπλάνηση σε υγρές συνθήκες.

Σημαντικά χαρακτηριστικά των ελαστικών

Ένα καλό πέλμα είναι επίσης σημαντικό για την εκκίνηση στο χιόνι και στον πάγο.Οι κατασκευαστές εργάζονται σχολαστικά για καινοτόμες λύσεις που επιτρέπουν την ασφαλέστερη οδήγηση ακόμα και κάτω από ακραίες συνθήκες. Αυτό είναι δύσκολο, ειδικά για τα ελαστικά όλων των εποχών, επειδή πρέπει να προετοιμαστούν για οτιδήποτε συνθήκη. Τα κλαμπ αυτοκινήτων και τα περιοδικά έχουν κάνει πολλές δοκιμές για την ποιότητα των ελαστικών. Τα αποτελέσματα είναι μια καλή βάση για τους αυτοκινητιστές στη διαδικασία λήψης αποφάσεων πριν την αγορά τους. Οι δοκιμές περιλαμβάνουν τόσο κριτήρια ασφάλειας όσο και οικονομικά κριτήρια. Μια γρήγορη φθορά επιβαρύνει τον προϋπολογισμό καθώς και μια αυξημένη αντίσταση κύλισης, διότι επηρεάζει την κατανάλωση καυσίμου. Ενημερωθείτε πριν από την αγορά και παραγγείλετε τα καινούργια σας ελαστικά σε απίστευτες τιμές και προσφορές στο Elastiko.com.

Είμαστε ο αξιόπιστος προμηθευτής σας όταν θέλετε να αγοράσετε καινούργια ελαστικά που δεν πρόκειται να σας κοστίσει μια μικρή περιουσία. Ανεξάρτητα από το είδος των ελαστικών που επιλέγετε, η μηχανή αναζήτησης ελαστικών θα σας βοηθήσει με την τέλεια εφαρμογή, η οποία είναι σημαντική για την ασφαλή οδήγηση. Επιπλέον, τα ελαστικά ποιότητας μας μπορούν επίσης να βελτιώσουν σημαντικά την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας. Φυσικά, έχουμε συνεργαστεί με μερικές από τις πιο δημοφιλείς μάρκες ελαστικών όπως η Bridgestone, η Pirelli και η Continental. Αγοράστε επίσης ελαστικά χωρίς όνομα για να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα χρήματα όταν ψωνίζετε μαζί μας. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα χαρακτηριστικά κάθε ελαστικού προτού λάβετε την απόφαση αγοράς. Παρέχουμε όλες τις σχετικές πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζετε.

Εκτιμούμε επίσης ότι η επιλογή του σωστού ελαστικού μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, από την επιλογή του σωστού μεγέθους, στην επιλογή ενός ελαστικού και μάρκας που θα είναι κατάλληλη για το σκοπό από την εκτεταμένη διαθέσιμη σειρά. Για να σας βοηθήσουμε, οι εμπειρογνώμονες των ελαστικών έχουν αναπτύξει κάποιες γενικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να φροντίσετε τα ελαστικά σας.

Όταν το σκεφτείτε, τα ελαστικά σας είναι το μόνο σημείο επαφής που έχει το αυτοκίνητο σας με το δρόμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ζωτικής σημασίας να επιλέξετε το σωστό τύπο ελαστικού για το όχημα που οδηγείτε και για το σκοπό που χρησιμοποιείται. Πιστεύουμε ότι οι οδηγοί πρέπει να έχουν συνήθεια να ελέγχουν και τα τέσσερα ελαστικά κάθε δύο εβδομάδες για σωστή πίεση των ελαστικών, φθορά του πέλματος και γενική κατάσταση. και αν έχετε, μην ξεχάσετε να ελέγξετε το εφεδρικό ελαστικό επίσης.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 44139
προβολή περισσότερων 20
του 44139
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή