Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά όλων των εποχών Αυτοκινήτων

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Ελαστικά 4 εποχών

Τα ελαστικά όλων των εποχών, γνωστά και ως ελαστικά παντός καιρού, προσφέρουν μια συμβιβαστική λύση μεταξύ χειμερινών και θερινών ελαστικών.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα elastiko.com διαθέτει μια σειρά από καλύτερα ελαστικά 4 εποχών από μερικά από τα πιο γνωστά εμπορικά σήματα ελαστικών στις καλύτερες τιμές.

Χώρες όπως η Ελλάδα, όπου οι χειμώνες είναι ήπιοι με χαρακτηριστική υγρασία και με χαμηλή πιθανότητα χιονιού, είναι ιδανικές για ελαστικά όλων των εποχών. Επειδή έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσουν τα λιγότερο ακραία κλίματα, αναφέρονται μερικές φορές ως λάστιχα τεσσάρων εποχών καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν την άνοιξη, το καλοκαίρι, το φθινόπωρο ή το χειμώνα.

Τα ελαστικά τεσσάρων εποχών συνδυάζουν ουσιαστικά τα στοιχεία των καλοκαιρινών ελαστικών και των χειμερινών ελαστικών για να δημιουργήσουν ένα ελαστικό που έχει οφέλη και από τα δύο, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο το χρόνο, δίνοντας στους οδηγούς ηρεμία μυαλού, ανεξάρτητα από τον καιρό τους. Ενώ τα ελαστικά αυτοκινήτων όλων των εποχών δεν είναι πιθανό να ταιριάζουν με τις επιδόσεις των ειδικών καλοκαιρινών ή χειμερινών ελαστικών κατά τη διάρκεια των αντίστοιχων εποχών, προσφέρουν ένα καλό συνδυαστικό μίγμα δυνάμεων.

Εδώ είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της μετάβασης σε ελαστικά τεσσάρων εποχών:

Αποφύγετε την ταλαιπωρία και το κόστος αλλαγής μεταξύ καλοκαιρινών και χειμερινών ελαστικών. Η αγορά δύο σετ ελαστικών για το καλοκαίρι και το χειμώνα μπορεί να είναι δαπανηρή, ειδικά όταν εστιάζετε στο κόστος εγκατάστασης. Τα ελαστικά όλων των εποχών απομακρύνουν την ταλαιπωρία της ιδιοκτησίας και της αποθήκευσης πολλαπλών σετ ελαστικών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο το χρόνο.

Καλύτερες χειμερινές επιδόσεις από ένα καλοκαιρινό ελαστικό. Χάρη σε ένα μοναδικό σύνθετο και πέλμα, τα ελαστικά όλων των εποχών παρέχουν καλύτερη πρόσφυση από τα καλοκαιρινά ελαστικά σε συνθήκες κρύου χειμώνα. Πολλά ελαστικά όλων των εποχών χαρακτηρίζονται ως κατάλληλα για το χειμώνα και διαθέτουν το σύμβολο 3-Peak mountain snowflake στο πλευρικό τοίχωμα του ελαστικού. Αυτό σημαίνει ότι το ελαστικό έχει εγκριθεί για χρήση σε χειμερινές συνθήκες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευρωπαϊκές χώρες, όπου απαιτείται νομική απαίτηση για χειμερινά ελαστικά κατά τη διάρκεια ορισμένων μηνών του έτους.

Καλύτερες θερινές επιδόσεις από ένα χειμερινό ελαστικό. Τα ελαστικά παντός καιρού έχουν ειδικά σχεδιασμένο πέλμα, που σημαίνει ότι θα λειτουργούν καλύτερα και θα παρέχουν βελτιωμένο χειρισμό σε ξηρούς και ζεστούς δρόμους σε σύγκριση με χειμερινά ελαστικά.

Αυτό σημαίνει ότι τα ελαστικά όλων των εποχών είναι τα μόνα ελαστικά που μπορούν πραγματικά να χρησιμοποιηθούν όλο το χρόνο με συμβιβασμό πάντα στις επιδόσεις αναφορικά με ακραίες συνθήκες χιονιού ή ζέστης

Η ιστοσελίδα elastiko.com θα σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο δυνατό τύπο ελαστικού τεσσάρων εποχών για το όχημα σας στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 5705
προβολή περισσότερων 20
του 5705
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή