Άνοιγμα φίλτρων

Διάσταση ελαστικού

Δείκτης

Τιμή

σε

Σήμανση ΕΕ


σε

Πωλητής

Μάρκα

Προβολή όλων

πρόσθετες επιλογές

Average Test Review

σε

Θερινά ελαστικά

Τα θερινά ελαστικά σχεδιάζονται και κατασκευάζονται για να λειτουργούν καλύτερα κατά τους θερμότερους καλοκαιρινούς μήνες. Δημιουργούνται με συγκεκριμένο μοτίβο πέλματος για βέλτιστη απόδοση σε ξηρούς και υγρούς δρόμους όταν η θερμοκρασία του αέρα είναι πάνω από + 7 ° C.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Elastiko.com διαθέτει ένα ευρύ φάσμα από τα καλύτερα θερινά ελαστικά και ταιριάζει σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό από κορυφαίες μάρκες στις καλύτερες τιμές.

Εδώ είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της μετάβασης σε θερινά ελαστικά:

Μεγαλύτερη χιλιομετρικές αποστάσεις και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου

Επειδή η σύνθεσή στα θερινά λάστιχα έχει μικρότερη ελαστικότητα, σε ξηρούς δρόμους μειώνεται η αντίσταση κύλισης του ελαστικού. Ως αποτέλεσμα, οι οδηγοί επωφελούνται από τη πιό μακροχρόνια αντοχή των ελαστικών και την καλύτερη οικονομία καυσίμου.

Βελτιωμένη άνεση οδηγού και μειωμένος θόρυβος

Τα θερινά ελαστικά είναι πιο μαλακά από τα αντίστοιχα χειμωνιάτικα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καλύτερα στην απορρόφηση κραδασμών από ανώμαλες οδικές επιφάνειες και είναι γενικά πιο ήσυχα.

Βελτιωμένος έλεγχος

Τα μαλακότερα ελαστικά παρέχουν καλύτερη πρόσφυση στις ξηρές επιφάνειες έτσι ώστε κατά τη διάρκεια των ηπιότερων μηνών, τα καλοκαιρινά ελαστικά παρέχουν ασυναγώνιστο χειρισμό και σταθερότητα στο τιμόνι.

Μην ξεγελιέστε από το όνομα. Τα θερινά ελαστικά δεν είναι μόνο για οδήγηση σε καυτές ηλιόλουστες μέρες. Ενώ τα θερινά λάστιχα παρέχουν εξαιρετικές επιδόσεις σε ξηρές συνθήκες, παρέχουν εξαιρετική πρόσφυση και σε βρεγμένους δρόμους. Έτσι, ακόμη και όταν το απρόβλεπτο ελληνικό καλοκαίρι φέρνει σύννεφο και βροχή, τα θερινά ελαστικά θα προσφέρουν την καλύτερη απόδοση αυτή τη στιγμή του έτους.

Περισσότερα...

Συγκρίνατε τιμές για Θερινά ελαστικά

Περισσότερα...

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 14034
MEHR ERGEBNISSE 20
του 14034
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση

Εμφάνιση ιστότοπου σε desktop