Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Bridgestone Turanza T005

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Κατηγορία τιμών

Για την καλύτερη διατήρηση του ελέγχου σε όλες τις συνθήκες, η επιλογή είναι T uranza t005 από τη B ridgestone

Το Bridgestone Turanza T005 είναι ένα θερινό ελαστικό που προορίζεται για τοποθέτηση σε επιβατικά αυτοκίνητα. Η σειρά Turanza αναπτύχθηκε και παράγεται στην Ευρώπη και προσφέρει χαρακτηριστικά που συνδυάζουν αρμονικά την άνεση, την ασφάλεια και την υψηλή απόδοση. το Bridgestone Turanza T005 προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε υγρό οδόστρωμα και οικονομία καυσίμου, σε συνδυασμό με μεγάλη χιλιομετρική απόδοση, ώστε να προσφέρει στους οδηγούς πλήρη έλεγχο στις καθημερινές μετακινήσεις τους, ειδικά στις βροχερές μέρες. Το Turanza T005 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει το βέλτιστο φρενάρισμα και έλεγχο στη βροχή με σήμανση "A" της ΕΕ για πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα. Προσφέρει συνεπή και αξιόπιστη απόδοση οδήγησης διατηρώντας παράλληλα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Το Bridgestone Turanza T005 είναι διαθέσιμο σε ευρεία γκάμα διαστάσεων με περισσότερα από 140 μεγέθη για ζάντες 14 "έως 21" στην αγορά ελαστικών και θα αντικαταστήσει το Bridgestone T001 EVO.

Βελτιστοποιημένο σχέδιο πέλματος

Το ασύμμετρο πέλμα του Bridgestone Turanza t005 εξασφαλίζει ομαλό έλεγχο στις στροφές σε στεγνό δρόμο, μειωμένη απόσταση φρεναρίσματος και ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την οδήγηση σε βρεγμένους δρόμους. Τα συμπαγή πλευρικά πλαϊνά με βελτιστοποιημένα σημεία πίεσης βελτιώνουν τον λόγο ισχύος του κινητήρα και καθιστούν την αντίδραση του ελαστικού γρήγορη και ακριβή. Οι κεντρικές αυλακώσεις βοηθούν να απομακρύνεται αποτελεσματικά από το νερό, αποτρέποντας την υδροπλάνηση κατά τη διάρκεια του βροχερού καιρού. Ο πλήρης έλεγχος του οχήματος σε βρεγμένους δρόμους υποστηρίζεται επίσης από ειδικά σχεδιασμένες πλευρικές εγκοπές και πολυάριθμες σχισμές. Τέλος, μιλώντας για αισθητική το πέλμα φαίνεται επίσης πολύ καλό, γεγονός που θα κάνει το αυτοκίνητό σας πιο ελκυστικό.

Τεχνολογία σκελετού και γόμας

Το βελτιστοποιημένο πλαίσιο σκελετού και το μίγμα γόμας παρέχουν στο ελαστικό Bridgestone Turanza t005 την κατάλληλη σκληρότητα και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του. Το πολυμερές που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Bridgestone ‘Nano Pro-tech’ και η υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο καθιστούν το ελαστικό ανθεκτικό και ελαχιστοποιεί την αντίσταση κύλισης. Αυτό μεταφράζεται σε σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, χαμηλότερες εκπομπές CO 2 και πιο άνετη και ήσυχη μετακίνηση.

Εάν θέλετε να αισθανθείτε πιο ασφαλείς, πιο σίγουροι (σε αντίξοες συνθήκες) και να απολαμβάνετε αυξημένα επίπεδα απόδοσης από τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας (συμπεριλαμβανομένης της μειωμένης φθοράς), τότε η Bridgestone ίσως χτύπησε διάνα με το Turanza T005. Το www.elastiko.com διαθέτει πλήρης γκάμα διαστάσεων σε ασυναγώνιστες τιμές.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 339
προβολή περισσότερων 20
του 339
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή