Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Bridgestone

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Bridgestone ελαστικά

Bridgestone ελαστικά, ανώτερα προϊόντα, χωρίς συμβιβασμού στην οδηγική άνεση, από τον κορυφαίο κατασκευαστή παγκοσμίως.

Ιδρύθηκε το 1931 και πήρε το όνομά της από την αγγλική μετάφραση του επωνύμου του ιδρυτή Shojiro Ishibashi, η Bridgestone έχει γίνει πλέον οικείο όνομα στον κόσμο των ελαστικών. Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών της Ιαπωνίας, το 1988 αγόρασε την αμερικανική εταιρεία παραγωγής ελαστικών Firestone Tire & Rubber Company, με αποτέλεσμα η Bridgestone να γίνει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο.

Σήμερα, η Bridgestone έχει αναπτύξει μια παγκόσμια ομάδα αφιερωμένη στην κατασκευή ελαστικών υψηλής ποιότητας, υπηρεσιών και τεχνολογίας. Παράγει ένα ευρύ φάσμα ελαστικών για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, φορτηγά και γεωργικά οχήματα. Τα ελαστικά τους χρησιμοποιούνται ως εργοστασιακός εξοπλισμός για πολλούς κατασκευαστές μεγάλων αυτοκινήτων, όπως η Mercedes, η Porsche, η Toyota και η BMW.Η Bridgestone παρέχει ελαστικά για Formula 1, GP2 και MotoGP και χρησιμοποιεί τεχνολογία αγώνων στα ελαστικά ευρείας κατανάλωσης .

Τρία στοιχεία ορίζουν τη Bridgestone, η ασφάλεια, η άνεση και η φιλικότητα προς το περιβάλλον. Κάθε ελαστικό που παράγεται υπόκειται σε έντονες δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι είναι το υψηλότερο και ασφαλέστερο δυνατό. Κάθε χρόνο η Bridgestone δαπανά πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ για έρευνα και ανάπτυξη. Ανάπτυξη τεχνολογιών για τη συνεχή βελτίωση της ασφάλειας, των επιδόσεων και της αποτελεσματικότητας. Σήμερα έχει εστιάσει περισσότερο στην ανάπτυξη ελαστικών με μικρότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Η Bridgestone διαθέτει επτά σειρές ελαστικών αυτοκινήτων, σχεδιασμένες για μια ποικιλία αυτοκινήτων και αναγκών, συμπεριλαμβανομένων των καθημερινών ελαστικών, των χειμερινών ελαστικών, των οικολογικών ελαστικών και των αγωνιστικών ελαστικών υψηλής απόδοσης.

Στο elastiko.com, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ελαστικών αυτοκινήτων Bridgestone σε χαμηλές τιμές. Τα ελαστικά της Bridgestone διατηρούν την ποιότητά τους προσφέροντας ταυτόχρονα φθηνά ελαστικά για τον πελάτη της.

Το POTENZA είναι το πιο τεχνικά προηγμένο ελαστικό υψηλής απόδοσης της Bridgestone, σχεδιασμένο για την απόλυτη οδηγική εμπειρία.

Το TURANZA επιδιώκει να επιτύχει την ισορροπία υψηλού επιπέδου που αναζητούν οι ιδιοκτήτες πολυτελών αυτοκινήτων, συνδυάζοντας άνεση, ασφάλεια, απόδοση οδήγησης και προηγμένη τεχνολογία ελαστικών.

Το νέο ECOPIA είναι φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτικό. Το Ecopia συνδυάζει ένα μοναδικό συνθετικό υλικό κατασκευής πέλματος με υψηλή λεπτομέρεια που όχι μόνο μειώνει την κατανάλωση καυσίμου, αλλά προσφέρει μια πιο ήσυχη διαδρομή και βελτιωμένο κράτημα στο δρόμο.

Η Bridgestone προσφέρει επίσης τα ελαστικά DriveGuard. Τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να σας κρατήσουν σε κίνηση μετά από τρύπημα ελαστικού - ακόμα και μετά από πλήρη απώλεια πίεσης - μέχρι και 80 χλμ. με μέγιστη ταχύτητα 80 χλμ / ώρα - για να φτάσετε σε ασφαλέστερο μέρος. Τα Bridgestone DriveGuard είναι καινοτόμα ελαστικά, σχεδιασμένα για επιβατικά αυτοκίνητα με σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (TPMS). Μπορούν να σας προστατεύσουν από κάθε είδους διάτρηση: δεν έχει σημασία αν ένα κοφτερό κομμάτι γυαλιού ή ένα μυτερό καρφί στο κεντρικό πέλμα, όταν ανάβει η ενδεικτική λυχνία στο ταμπλό σας, μπορείτε να συνεχίσετε την οδήγηση με ασφάλεια για 80 χλμ. έως και 80 χλμ / ώρα **

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 2532
προβολή περισσότερων 20
του 2532
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή