Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Continental EcoContact 6

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Το νέο ελαστικό continental ecocontact 6 είναι πλέον ο πρωταγωνιστής στο τρίπτυχο οικονομία, απόδοση και ασφάλεια

Το Continental EcoContact 6 είναι ένα θερινό ελαστικό γερμανικής τεχνολογίας που σχεδιάστηκε για να τοποθετηθεί σε επιβατικά αυτοκίνητα. Με το νέο EcoContact 6, η Continental προωθεί ένα θερινό ελαστικό υψηλής τεχνολογίας που προσφέρει ουσιαστικές βελτιώσεις όσον αφορά την αντίσταση κύλισης, την απόδοση σε χιλιομετρική απόσταση, την ακρίβεια διεύθυνσης και τη μείωση των αποστάσεων φρεναρίσματος. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του το EcoContact 5, προσφέρει 20 τοις εκατό περισσότερα διανυθέντα χιλιόμετρα, 15 τοις εκατό χαμηλότερη αντίσταση κύλισης, ακόμα πιο ακριβή χειρισμό και μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα. Επομένως η χαμηλότερη αντίσταση κύλισης μεταφράζεται και σε ακόμη μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.

Μίγμα γόμας με ονομασία GreenChili 2.0.

Η επίτευξη της 15% μείωσης της αντίστασης κύλισης του Continental EcoContact 6 προήλθε από την αναδιαμόρφωση της γόμας πυριτίου με μια πιο ισορροπημένη κατανομή, με αποτέλεσμα την ισχυρότερη σύνδεση των πολυμερών και τη χαμηλότερη παραμόρφωση τους κατά την οδήγηση. Καινοτόμα πρόσθετα στο μίγμα βοηθούν το πέλμα επαφής να προσαρμοστεί καλύτερα στις επιφάνειες του δρόμου και αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη μετάδοση των δυνάμεων πέδησης, ενώ η αυξημένη επαφή ελαστικού και οδοστρώματος σημαίνει λιγότερο σπινιάρισμα των τροχών και μεγαλύτερη χιλιομετρική κάλυψη αποστάσεων.

Καινοτόμο Πέλμα

Ανάλογα με το πλάτος, το Continental EcoContact 6 έρχεται με τρεις, τέσσερις ή πέντε αυλακώσεις. Αυτό επιτρέπει στο ελαστικό να προσφέρει καλήτερη πρόσφυση και ακρίβεια στο χειρισμό του μέχρι τα φυσικά του όρια. Η ισορροπημένη σχέση μεταξύ των νευρώσεων του πέλματος και των αυλακώσεων βοηθά επίσης να διοχετεύεται νερό στα αυλάκια του πέλματος κατά την οδήγηση στη βροχή και μειώνει τον κίνδυνο της υδροπλάνησης. Οι αυλακώσεις των πλαϊνών διασκορπίζουν έπειτα το νερό προς τα έξω, μακριά από το πέλμα επαφής με το δρόμο, επιτυγχάνοντας ακόμα καλύτερη πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα. Για την οδήγηση σε στεγνό οδόστρωμα η Continental επέλεξε ασύμμετρη γεωμετρία πέλματος με στρογγυλεμένες γωνίες, γεγονός που προσδίδει σταθερότητα στις στροφές, παρέχοντας πιο ακριβή χειρισμό και περισσότερη πρόσφυση.

Με το Continental EcoContact 6 το φρενάρισμα στο βρεγμένο οδόστρωμα βελτιώθηκε κατά 6% σε σύγκριση με το EcoContact 5 και το φρενάρισμα κατά 2%. Μια πραγματικά εντυπωσιακή βελτίωση. Ήδη το EcoContact 6 τοποθετείται από 12 κατασκευαστές αυτοκινήτου.

Εμπιστευθείτε το www.elastiko.com πριν αγοράσετε τα νέα σας ελαστικά continental ecocontact 6 πάντα σε προνομιακή τιμή. 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 283
προβολή περισσότερων 20
του 283
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή