Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Continental SportContact 6

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Πληροφορίες για τα ελαστικά continental sportcontact 6

Τα ελαστικά sportcontact 6 continental αποτελούν μια καλή επιλογή για την αντικατάσταση των ελαστικών του οχήματός σας. Έχουν πολύ καλές αποδόσεις τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Ανήκουν στην κλάση Α ή Β (ανάλογα με τα ελαστικά που θα επιλέξετε) και εμφανίζουν μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος σε βρεγμένους δρόμους. Έτσι, είναι ιδανικά για οδήγηση σε βροχή και ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες. Επιλέγοντας αυτή τη σειρά ελαστικών, θα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει ασφαλή και αξιόπιστα ελαστικά που θα σας προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία οδήγησης.

Continental sportcontact 6 τιμή και σύγκριση με άλλα μοντέλα

Καθώς υπάρχουν πολλά διαθέσιμα ελαστικά στην αφορά, σίγουρα θα θέλετε να μάθετε για τα ελαστικά continental sportcontact 6 τιμή. Μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση με βάση τις απαιτήσεις σας και να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Στη συνέχεια, ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα σύγκρισης διαφορετικών ελαστικών, είτε ανήκουν στην ίδια εταιρεία είτε όχι. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξτε το ιδανικό ελαστικό για εσάς.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα λάστιχα continental sportcontact 6

Πέρα από το να βρείτε φθηνά ελαστικά continental sportcontact 6, θα πρέπει να γνωρίζετε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες για το προϊόν που πρόκειται να αγοράσετε. Υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο εύρος τιμών, ανάλογα με το ελαστικό που θα επιλέξετε και τι χρήση για την οποία προορίζεται. Ξεκινήστε ανακαλύπτοντας τα χαρακτηριστικά του ελαστικού σας, δηλαδή τις διαστάσεις, το δείκτη φορτίου και το δείκτη ταχύτητας. Έτσι θα μπορέσετε να μειώσετε τις διαθέσιμες επιλογές, μέχρι να φτάσετε στην ιδανική για εσάς.

Οι επιδόσεις των ελαστικών και τα χαρακτηριστικά τους

Αν επιλέξετε για αγορά ελαστικά continental sportcontact 6 τιμή, καλό θα είναι να γνωρίζετε πληροφορίες για την απόδοση τόσο των καυσίμων όσο και των ελαστικών σας. Σύμφωνα με μετρήσεις, τα καλύτερα ελαστικά continental sportcontact 6 σκοράρουν υψηλά στη βαθμολογία χαμηλής κατανάλωσης και θα σας εξοικονομήσουν καύσιμα. Έτσι θα μειώσετε τις εκπομπές CO2 στην ατμόσφαιρα. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που πρέπει να γνωρίζετε είναι το επίπεδο θορύβου κύλισης, ο οποίος μετριέται σε ντεσιμπέλ. Αυτό μπορείτε να το δείτε στην ετικέτα με τις πληροφορίες σας και επισημαίνεται με μαύρες μπάρες.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 198
προβολή περισσότερων 20
του 198
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή