Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Continental

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Continental Elastika

Ελαστικά Continental OnLine σε χαμηλές τιμές. Ποτέ μην κάνετε συμβιβασμούς, η Continental είναι η πρώτη επιλογή για τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο.

Η Continental είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο. Η Continental είναι μια κορυφαία γερμανική εταιρεία παραγωγής που ειδικεύεται στα ελαστικά, τα συστήματα πέδησης και άλλα εξαρτήματα για τις αυτοκινητοβιομηχανίες και τις μεταφορές. Η Continental εδρεύει στο Ανόβερο της Γερμανίας. Από τότε που ιδρύθηκε το 1871, η Continental εργάστηκε για έναν τελικό στόχο: να προσφέρει ασφάλεια στους δρόμους χωρίς να διακυβεύεται η άνεση ή και η ευχαρίστηση. Οι πρώτες εφευρέσεις από το πρώτο ελαστικό του κόσμου με πέλματα το 1904 έως τη γκάμα πρωτοποριακών ελαστικών eContact για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και οι τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα των αυτοκινήτων βοηθούν στη συνεχή ανάπτυξη της τεχνογνωσία τους στο τομέα της οδικής μεταφοράς και μεταποίησης.

Η ασφάλεια βρίσκεται στο επίκεντρο. Κάθε μέρα, περισσότεροι από 200.000 εργαζόμενοι υψηλής εξειδίκευσης σε 53 χώρες παράγουν προοπτικές λύσεις και προϊόντα. Γι’ αυτό είναι ένα από τα πιο αξιόπιστες εταιρείες κατασκευής ελαστικών. Όταν το φρενάρισμα παίζει το σημαντικότερο ρόλο για εσάς, μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτή. Το κέντρο της μηχανικής μας εμπειρίας βρίσκεται στο Ανόβερο της Γερμανίας. Η ερευνητική μονάδα με την τεράστια και διεθνούς φήμης δοκιμαστική πίστα αγώνων, το Contidrom, συνδυάζει την τεχνογνωσία πάνω από 1000 σκληρών επιστημόνων, μηχανικών και σχεδιαστών στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Και κάθε νέα δοκιμή ακολουθεί έναν απλό σκοπό: να κάνει την οδήγηση ασφαλέστερη. Όλα αυτά, βέβαια, σύμφωνα με τα υψηλότερα γερμανικά πρότυπα - για πάνω από 140 χρόνια.

Πριν αρχίσει η παραγωγή της Continental, τα ελαστικά δοκιμάζεται εντατικά. Η Continental χρησιμοποιεί και αναπτύσσει ολοένα και πιο εξελιγμένη τεχνολογία αξιολόγησης δοκιμών για την παραγωγή καινοτόμων και βελτιστοποιημένων προϊόντων. Κάθε ένα από τα χειμερινά και καλοκαιρινά μας ελαστικά από όλο τον κόσμο δοκιμάζεται έτσι με κάθε είδους συνθήκες καιρού και οδοστρώματος. Είναι αυτονόητο ότι όλα αυτά συμβαίνουν χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους δοκιμών και την τεχνολογία μέτρησης. Μόνο 140.000 ελαστικά δοκιμάζονται κάθε χρόνο σε συνολικά 200 εκατομμύρια χιλιόμετρα.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τις νέες καινοτόμες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στα ελαστικά Continental.

ContiSeal ™ είναι μια τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να σφραγίζει τη ζημιά που έχει υποστεί ένα πέλμα από διάτρηση.

• Το ContiSeal ™ μειώνει τις συνέπειες της βλάβης του πέλματος : διατρήσεις με διάμετρο έως 5 mm σφραγίζονται αμέσως χάρη σε μια μοναδική τεχνολογία

•Συνεχή κίνηση και αναλλοίωτη διαφορά στη χιλιομετρική απόδοση – το ελαστικό δεν χρειάζεται άμεση αλλαγή

• Απεριόριστη απόδοση οδήγησης ίδια με εκείνη ενός ελαστικού χωρίς τεχνολογία ContiSeal ™ υπό κανονική λειτουργία.

ContiSilent ™ είναι μια τεχνολογία μειωμένου θορύβου ελαστικών που αναπτύχθηκε από την Continental.

• Μείωση του εσωτερικού θορύβου σε όλες τις επιφάνειες του δρόμου

• Το ContiSilent ™ λειτουργεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες

• Καμία αλλαγή σε άλλα χαρακτηριστικά απόδοσης της οδήγησης

• Δεν επηρεάζεται αρνητικά η απόσταση και η ικανότητα φόρτωσης / ταχύτητας

• Ίδια τοποθέτηση και αποθήκευση όπως για τα τυποποιημένα ελαστικά

Η γκάμα ελαστικών της Continental περιλαμβάνει ελαστικά

Υψηλής απόδοσης – παρέχουν εξαιρετική ακρίβεια διεύθυνσης ακόμη και όταν οδηγείτε σε υψηλές ταχύτητες. Εξαιρετική σταθερότητα στις στροφές και πρόσφυση σε υγρές συνθήκες. Διατίθενται και σε χειμερινές εκδόσεις.

Επιβατικών αυτοκινήτων - για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, για τη καθημερινή οδήγηση έως για αυτοκίνητα υψηλών προδιαγραφών. Προσφέρουν εξαιρετικό χειρισμό και εξαιρετική άνεση με εξαιρετικά διαρθρωμένα πέλματα για μέγιστη πρόσφυση σε υγρούς ή χιονισμένους δρόμους. Το καινοτόμο 3D πέλμα είναι επίσης διαθέσιμο σε ορισμένα προϊόντα.

4×4 και SUV - προσφέρουν πρωτοποριακή τεχνολογία και εξαιρετική ασφάλεια για οδική και ελαφριά χρήση off-road. Μεγάλη γκάμα ελαστικών διαθέσιμη για όλες τις οδικές επιφάνειες ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την κατασκευή του οχήματος.

Ελαφρών φορτηγών- ποικίλη γκάμα προϊόντων που καλύπτει τα πάντα, από ελαφρά φορτηγά μέχρι μικρά λεωφορεία και τροχόσπιτα. Σχεδιασμένα για μέγιστη άνεση και οδήγηση ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από τον καιρό. 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 6122
προβολή περισσότερων 20
του 6122
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή