Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Dunlop Sport Maxx RT2

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Κατηγορία τιμών

Χρήσιμα στοιχεία για τα ελαστικά Dunlop sport maxx rt 2

Τα λάστιχα Dunlop sport maxx rt 2 είναι μια εξαιρετική επιλογή ελαστικών για όσους επιθυμούν κορυφαίες επιδόσεις στο κράτημα αλλά και ακρίβεια στο δρόμο. Χαρακτηρίζονται ως καλοκαιρινά λάστιχα καθώς είναι κατασκευασμένα για οδήγηση κυρίως σε στεγνούς δρόμους. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τα καταφέρνουν εξίσου καλά και σε βρεγμένους δρόμους. Δηλαδή είναι κατάλληλα για τις ήπιες σχετικά καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα.

Dunlop sport maxx rt 2 τιμή

Σίγουρα θα θέλετε να μάθετε πληροφορίες για τα ελαστικά Dunlop sport maxx rt2 τιμή. Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με το είδος των ελαστικών που θα επιλέξετε. Συνήθως οι τιμές κυμαίνονται από περίπου 90€ έως και περίπου 430€. Για να δείτε ακριβώς τις τιμές, θα πρέπει να αποφασίσετε πρώτα τα χαρακτηριστικά που θέλετε να έχουν τα ελαστικά σας, όπως το δείκτη ταχύτητας, το δείκτη φορτίου αλλά και τις διαστάσεις τους. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα με τα καλύτερα ελαστικά Dunlop sport maxx rt 2 για το όχημά σας.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα ελαστικά

Κάτι που πρέπει να ξέρετε για τα sport maxx rt 2 dunlop είναι ότι προσφέρουν μεγάλη ακρίβεια στο δρόμο και στη διεύθυνση αλλά και βελτιωμένα κρατήματα στις στροφές. Επίσης, προσφέρουν μικρότερη απόσταση όταν χρειαστεί να φρενάρετε σε υψηλές ταχύτητες. Κάτι άλλο που πρέπει να κοιτάξετε κατά την αγορά ελαστικά Dunlop sport maxx rt 2 είναι η ετικέτα ελαστικού ΕΕ, η οποία αφορά την κατανάλωση καυσίμων, το κράτημα σε βρεγμένο δρόμο αλλά και τον θόρυβο που παράγει το κάθε ελαστικό.

Πληροφορίες συντήρησης ελαστικών

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να φροντίζετε σωστά τα ελαστικά σας σύμφωνα με τις υποδείξεις των κατασκευαστών προκειμένου να ενισχύσετε τη διάρκεια ζωής τους. Καθώς είναι το μόνο σημείο επαφής με το δρόμο, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ασφάλειά σας. Ακόμα και αν βρείτε φθηνά ελαστικά Dunlop sport maxx rt 2 θα πρέπει να τα συντηρείτε σωστά προκειμένου να διαρκέσουν περισσότερο. Για παράδειγμα καλό θα είναι να τα αλλάζεται περίπου κάθε 40.000 χλμ ή κάθε 4 χρόνια. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από το είδος της χρήσης που κάνετε και τους δρόμους στους οποίους κινείστε.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 134
προβολή περισσότερων 20
του 134
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή