Επιλεγμένα Φίλτρα

Ειδικά ελαστικά

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Πωλητής

Σχεδιασμός

Κατηγορία τιμών


Ελαστικά Τρακτέρ

Τα ελαστικά των τρακτέρ και τα ελαστικά αγροτικών μηχανημάτων από πολλούς κατασκευαστές αποτελούν σημαντικό μερίδιο της γκάμας ελαστικών του Elastiko.com. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε φθηνά ελαστικά για τρακτέρ τα οποία έχουν σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες σας.

Μάρκες όπως η Continental ή η Michelin δεν προσφέρουν μόνο ελαστικά για το τρακτέρ ή το ρυμουλκούμενο σας αλλά και για τα θεριζοαλωνιστικά σας μηχανήματά, τους ψεκαστήρες και όλα τα είδη άλλων γεωργικών μηχανημάτων. Πολλά από αυτά τα ελαστικά θα προστατεύσουν τόσο το χώμα όσο και το αγρόκτημα σας, γι 'αυτό είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Αυτά τα ελαστικά βαρέως τύπου καθιστούν την βέλτιστη πρόσφυση ακόμα και σε λασπώδεις ή υγρές συνθήκες. Μεγάλα και βαριά φορτία δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα όταν επιλέγετε μερικά από τα ελαστικά που σας παρουσιάζουμε εδώ. Αυτά τα ελαστικά ανταποκρίνονται στην πρόκληση των καθημερινών γεωργικών εργασιών που αντιμετωπίζετε. Αγοράστε μόνο τα καλύτερα ελαστικά για να φθάσετε το αγρόκτημα σας στο επόμενο επίπεδο.

Οι νέες τεχνολογίες των ελαστικών τρακτέρ βοηθούν τους αγρότες να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητά τους εντός και εκτός του αγρού. Επιτρέπουν την κίνηση με μεγάλες ταχύτητες και μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο πτώσης ισχύος του μηχανηματος κατά τη χρήση σε δύσκολα εδάφη. Επειδή δεν είναι όλα τα αγροκτήματα ίδια στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα ελαστικών κατάλληλη να καλύψει οποιαδήποτε χρήση.

Μερικές συμβουλές για τη χρήση των ελαστικών τρακτέρ

Η σκέψη ότι η επιλογή των ελαστικών για το τρακτέρ, η πίεσή τους και το έρµα του μηχανήματος επηρεάζουν την κερδοφορία της εργασίας στο χωράφι δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη. Η βελτιστοποίηση των πιέσεων ελαστικών εξοικονομεί καύσιμο. Τα σύγχρονα ελαστικά, που βελτιστοποιούνται σε υπολογιστή, είναι τόσο «εξυπηρετικά» ώστε να µην χρειάζεται να ασχολείσαι µε πιέσεις και έρµατα τρακτέρ αλλά να βασίζεσαι µόνο στην απόλυτη ισχύ για να κινείται το μηχάνημά στο έδαφος και να διοχετεύεται στο ηλεκτρονικό σύστημα του τρακτέρ για οικονομία στο καύσιμο

Αγοράστε καινούρια φθηνά λάστιχα τρακτέρ σήμερα

Τα γεωργικά μας ελαστικά προσφέρονται σε προσιτές τιμές. Από τις οδικές μεταφορές έως την επιτόπια εργασία, αυτά τα ελαστικά θα αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου.

Βεβαιωθείτε ότι η δυνατότητα φορτίου των επιλεγμένων ελαστικών σας ταιριάζει με τη δυνατότητα φορτίου του γεωργικού σας οχήματος. Πολλά από αυτά τα λάστιχα είναι μια πολύ καλή επιλογή για μικτές γεωργικές δραστηριότητες. Γιατί λοιπόν να μην αγοράσετε αυτά τα ευπροσάρμοστα ελαστικά για μεγαλύτερη άνεση τόσο στα αγροκτήματα όσο και στο δρόμο;

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία γεωργικών ελαστικών για παντός τύπου τρακτέρ και γεωργικό εξοπλισμό. Είτε ψάχνετε για μπροστινά ή πίσω ελαστικά για τρακτέρ, ελαστικά για τρέιλερ, ή ελαστικά για αγροτικά εργαλεία, έχουμε μια ευρεία επιλογή που σας επιτρέπει να επιλέξετε το ελαστικό που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Τα ελαστικά αγροκτήματος είναι κατασκευασμένα για να χειρίζονται τα βαριά φορτία, να αντιστέκονται σε διάτρηση και να αντέχουν καλά σε βαριά χρήση. Έχουμε πολλές δημοφιλείς μάρκες, σε πολύς καλές τιμές και προσφορές.

Η εύκολη αναζήτηση μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιτρέπει να εισαγάγετε το μέγεθος του ελαστικού σας και τα αποτελέσματα θα σας επιτρέψουν να μειώσετε εύκολα τις επιλογές σας ανάλογα με την εφαρμογή, τις λειτουργίες και την τιμή. Αν έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας! Έχουμε ένα καταρτισμένο προσωπικό που χαίρεται να σας βοηθήσει με όλες τις ανάγκες σας σε ελαστικά.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 14
του 14
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή