Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Εκτός δρόμου / SUV / 4x4

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Ελαστικά 4x4

Τα ελαστικά 4x4 διατίθενται σε διάφορους τύπους και μεγέθη και είναι σχεδιασμένα για χρήση σε SUV (γνωστά και ως Sports Utility Vehicles) και σε άλλα οχήματα παντός εδάφους.

Η ιδιοκτησία SUV έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, έτσι και η ζήτηση για ελαστικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για οχήματα που προορίζονται για πιο προκλητικές επιφάνειες εδάφους και δρόμου

Εάν αναζητάτε φθηνά ελαστικά εκτός δρόμου το ηλεκτρονικό κατάστημα www.elastiko.com διαθέτει πολλές σειρές από ελαστικά 4x4 κατάλληλα για SUV τόσο για οδική όσο και για εκτός δρόμου χρήση από μερικά από τα πιο γνωστά εμπορικά σήματα ελαστικών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εδώ είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της χρήσης ελαστικών 4x4 στο SUV σας:

  • Εξαιρετική πρόσφυση σε ακραίες συνθήκες

Τα ελαστικά 4x4 είναι σχεδιασμένα για χρήση εκτός δρόμου και είναι εξαιρετικά σε δύσκολο έδαφος, όπως μαλακό έδαφος και απότομες κλίσεις, όπου τα κανονικά ελαστικά δεν είναι ικανά. Τα ελαστικά 4x4 έχουν επίσης καλύτερη πρόσφυση σε αντίξοες καιρικές συνθήκες όπως το χιόνι και τον πάγο από τα συμβατικά θερινά ελαστικά. Προσφέρουν δηλαδή δυνατότητες σαν και τα ελαστικά των τεσσάρων εποχών.

  • Σκληρή κατασκευή για τη διατήρηση αυξημένων φορτίων

Τα ελαστικά 4x4 διαθέτουν συνήθως υψηλότερο δείκτη φορτίου από τα συμβατικά θερινά ελαστικά και ένα πιο άκαμπτο πλευρικό τοίχωμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χειριστούν με ασφάλεια τα βαρέα φορτία με ευκολία, είναι δηλαδή ιδανικά για τη μεταφορά ογκωδών προϊόντων ή μεγάλων οικογενειών.

  • Ειδικά σχεδιασμένο για οχήματα 4x4

Τα οχήματα 4x4 έχουν δύο διαφορές, πράγμα που σημαίνει ότι η ισχύς από τον κινητήρα κατανέμεται στους τέσσερις τροχούς και όχι μόνο σε δύο τροχούς εμπρός ή πίσω. Καθώς και οι τέσσερις τροχοί μοιράζονται τη δουλειά της προώθησης, είναι σημαντικό να τοποθετήσετε τα ελαστικά που προορίζονται για ειδική χρήση 4x4, καθώς τα ελαστικά 2 τροχών ενδέχεται να υποφέρουν από προβλήματα πρόσφυσης και ταχεία φθορά.

Ποια ελαστικά 4x4 πρέπει να χρησιμοποιήσω

Ο τύπος ελαστικού 4x4 που επιλέγετε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προοριζόμενη χρήση του.

  • Στα οδικά ελαστικά

Εάν το όχημα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σχεδόν αποκλειστικά για οδικές διαδρομές και αυτοκινητοδρόμους τότε ένα 4x4 με οδικά ελαστικά θα προσφέρει τα μέγιστα οφέλη. Αυτά τα ελαστικά μοιάζουν πολύ με τα τυπικά ελαστικά αυτοκινήτων, αλλά είναι μεγαλύτερα και έχουν ένα πέλμα ιδανικό για περιστασιακή χρήση εκτός δρόμου. Παρέχουν μια ομαλή, ήσυχη διαδρομή και βελτιωμένη απόδοση καυσίμου σε σχέση με τα πιο τραχιά κάθε αυτού εκτός δρόμου ελαστικά.

  • Ελαστικά εκτός δρόμου

Στο άλλο άκρο της κλίμακας, τα λάστιχα εκτός δρόμου θα παρέχουν την καλύτερη δυνατή πρόσφυση και χειρισμό στα πιο ακραία εδάφη, αλλά δεν προορίζονται τόσο πολύ για χρήση στην άσφαλτο. Ως αποτέλεσμα, όταν χρησιμοποιούνται σε δρόμους ασφάλτου, αυτά τα ελαστικά έχουν πολύ μεγαλύτερο θόρυβο κύλισης, φθείρονται ταχύτερα από τα κανονικά ελαστικά και αυξάνουν την κατανάλωση καυσίμου λόγω της αυξημένης αντίστασης κύλισης. Ωστόσο, τα ελαστικά εκτός δρόμου μπορούν να αντιμετωπίσουν σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια του δρόμου και απίστευτα απότομες κλίσεις. Τα ελαστικά εκτός δρόμου είναι ιδανικά για αναψυχή και extreme εξορμήσεις σε σχέση με αυτά που θα χρησιμοποιηθούν σε κανονικούς δρόμους.

  • Ελαστικά παντός εδάφους (Α/Τ)

Τα ελαστικά εδάφους προσφέρουν μία εκτός δρόμου ισορροπία με ένα πέλμα πέλματος πιο κατάλληλο για την τακτική χρήση εκτός δρόμου και είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις όπως λασπώδες και λοφώδες έδαφος αλλά έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε δρόμους χωρίς υπερβολική φθορά και κατανάλωση καυσίμου.Χαρακτρηρίζονται ως μέση λύση για κάθε ιδιοκτήτη 4x4 που δεν θέλει να αλλάξει τα ελαστικά του μεταξύ τυπικών και πιο extreme δραστηριοτήτων.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 8087
προβολή περισσότερων 20
του 8087
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή