Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά ποδηλάτου

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Τιμή

σε

Μάρκα


Πωλητής

Σχεδιασμός

Πως να επιλέξετε τα σωστά λάστιχα ποδηλάτου

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα (αν όχι το σημαντικότερο) που πρέπει να φροντίσετε για το ποδήλατό σας είναι τα λάστιχα. Είναι το μόνο σταθερό σημείο σε όλο το ποδήλατο το οποίο έρχεται συνεχώς σε επαφή με το δρόμο, οπότε η σωστή επιλογή σε ελαστικά ποδηλάτου μπορεί να επηρεάσει τόσο τη συμπεριφορά του εν κινήσει όσο και την άνεσή σας.

Σημαντικές διαστάσεις για τα ελαστικά ποδηλάτου

Για να επιλέξετε τα κατάλληλα ελαστικά για εσάς, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ορισμένες διαστάσεις. Το πρώτο μέγεθος είναι η διάμετρος των τροχών. Το μέγεθος αυτό καθορίζεται από το ύψος του επιβάτη αλλά την επιθυμητή χρήση. Ένας άλλος αριθμός που πρέπει να κοιτάξετε είναι το πλάτος του ελαστικού που σχετίζεται με την προοριζόμενη χρήση (π.χ. ποδήλατο πόλης ή βουνού). Ένα άλλο μέγεθος που πρέπει να γνωρίζεται για τη σωστή συντήρηση και ασφάλεια των ελαστικών σας είναι το μέγιστο της πίεσης των ελαστικών και ορισμένες φορές και το ελάχιστο. Πριν ξεκινήσετε τη διαδρομή σας καλό θα είναι να έχετε φροντίσει τα ελαστικά σας να έχουν τη σωστή πίεση αέρα. Έτσι θα βοηθήσετε την καλύτερη συντήρηση των ελαστικών σας.

Χοντρά λάστιχα ποδηλάτου

Ανάλογα το σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιείτε το ποδήλατό σας, θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο πάχος στα ελαστικά ποδηλάτου. Όσο πιο φαρδιά είναι τα ελαστικά, τόσο πιο άνετη θα είναι η διαδρομή που θα κάνετε, όμως θα έχετε απώλειες στη μέγιστη ταχύτητα που μπορείτε να αναπτύξετε. Θα πρέπει λοιπόν να αποφασίσετε για ποιο σκοπό πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το ποδήλατό σας. Οι πιο συνηθισμένες κατηγορίες είναι οι εξής: Λάστιχα για ΜΤΒ, για αγώνες ποδηλάτων, για trekking και ελαστικά tubular.

Λάστιχα ποδηλάτου τιμή

Κάτι που σίγουρα θα θέλετε να γνωρίζετε είναι το πόσο θα σας κοστίσει η αγορά των ελαστικών για το ποδήλατό σας. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα την μάρκα που θα επιλέξετε και το είδος του ελαστικού. Οι πιο αξιόπιστες μάρκες που κυκλοφορούν στην αγορά είναι: Schwalbe, Maxxis, Continental, Vittoria, Michelin. Όλες αυτές οι μάρκες προσφέρουν ποιοτικά ελαστικά σε διάφορες τιμές ανάλογα με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε και τις εξατομικευμένες ανάγκες που θέλετε να καλύψετε.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 102
προβολή περισσότερων 20
του 102
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή