Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Falken Ziex ZE310 Ecorun

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Κατηγορία τιμών

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα ελαστικά falken ziex ze 310 ecorun

Αν γνωρίζετε ήδη τις διαστάσεις των ελαστικών που ψάχνετε για να αντικαταστήσετε τα ελαστικά που έχετε τώρα, μπορείτε να δείτε τη σειρά με λάστιχα falken ziex ze310 ecorun. Δεν ανήκουν στην κατηγορία των ακριβών ελαστικών, όμως είναι κάτι παραπάνω άξια για την κατηγορία τους. Μάλιστα έχουν διακριθεί πολλές φορές ανάμεσα σε άλλα ελαστικά και έχουν αποσπάσει καλές κριτικές.

Δείτε πληροφορίες για falken ziex ze 310 τιμή και τεχνικά χαρακτηριστικά

Τα βασικά στοιχεία που πρέπει να εξετάσετε σε ένα ελαστικό και κατά συνέπεια στην αγορά ελαστικά falken ziex ze310 ecorun είναι οι επιδόσεις τους και πιο συγκεκριμένα τις επιδόσεις τους σε βρεγμένο δρόμο και ιδιαίτερα στις στροφές και τα κρατήματά τους. Δύο πολύ σημαντικοί παράγοντες που δεν θα πρέπει να παραλείψετε να εξετάσετε είναι η διάρκεια ζωής τους αλλά και τις επιδόσεις τους στο φρενάρισμα. Ιδιαίτερα ο τελευταίος δείκτης σχετίζεται με την ασφάλειά σας και θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία. Έπειτα από δοκιμές, τα ελαστικά αυτά συμπεριφέρονται ικανοποιητικά σε όλους τους παραπάνω δείκτες και σε συνδυασμό με την τιμή τους, αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή.

Που θα βρείτε τα καλύτερα ελαστικά falken ziex ze 310 ecorun

Όπως αναφέραμε τα ελαστικά αυτά προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις σε σχέση με την τιμή τους. Πρόκειται δηλαδή για το λεγόμενο «value for money». Η ελαστικά falken ziex ze310 ecorun τιμή τους μπορεί να ξεκινήσει από 54€ ανά λάστιχο και να φτάσει έως τα 168€ ανά λάστιχο. Αναφερόμαστε σε καλοκαιρινά λάστιχα καθώς οι καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα δεν απαιτούν κάτι πιο δραστικό.

Η εταιρεία πίσω από τα ziex ze 310 ecorun falken

Η κατασκευαστική εταιρεία που κρύβεται πίσω από αυτά τα ελαστικά ονομάζετα Falken και έχει την έδρα της στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Φρανκφούρτη. Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει φθηνά ελαστικά falken ziex ze310 ecorun και όχι μόνο και να βρίσκεται πάντα στην αιχμή των γεγονότων καθώς θέλει να χρησιμοποιεί ελαστικά υψηλών επιδόσεων, όπως μαρτυρά και το όνομα της εταιρείας. Προσπαθεί συνεχώς να αναβαθμίζει τα προϊόντα της και να χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες στην αγορά. Αξίζει να τα δοκιμάσετε για να δείτε τις επιδόσεις τους.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 134
προβολή περισσότερων 20
του 134
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή