Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Firestone

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Firestone ελαστικά 

Η επίτευξη ενός προορισμού δε θα είναι για μία μόνο φορά. Με τα ελαστικά Firestone, είναι καθημερινότητα.

Η εταιρεία ελαστικών Firestone Tire & Rubber Company είναι μια αμερικανική εταιρεία ελαστικών που ιδρύθηκε από τον Harvey Firestone το 1900 για την προμήθεια ελαστικών για βαγόνια, άμαξες και άλλων τύπων τροχοφόρων οχημάτων που ήταν κοινά εκείνη την εποχή. Η Firestone σύντομα είδε τις τεράστιες δυνατότητες εμπορίας ελαστικών για αυτοκίνητα και η εταιρεία ήταν πρωτοπόρος στη μαζική παραγωγή ελαστικών. Ο Harvey Firestone είχε προσωπική φιλία με τον Henry Ford και το εκμεταλλεύτηκε αυτό για να γίνει ο αρχικός προμηθευτής εργοστασιακού εξοπλισμού των αυτοκινήτων της Ford Motor Company και δραστηριοποιήθηκε και στην αγορά aftermarket. Το 1988, η εταιρεία πωλήθηκε στην ιαπωνική εταιρεία Bridgestone Corporation.

H Firestone δραστηριοποιείται εδώ και πολύ καιρό στον τομέα των μηχανοκίνητων αθλημάτων. Από τα πρώτα της χρόνια στον τομέα των ελαστικών, η Firestone συμμετείχε στον αγώνα της Indianapolis 500. Μέχρι σήμερα, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πίστα είναι το καλύτερο πεδίο δοκιμών για τα ελαστικά. Η εμπειρία που αποκτήθηκε από τους πιο δύσκολους αγώνες της επιτρέπει να σχεδιάζει και να παράγει καλύτερα ελαστικά που εξασφαλίζουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε διαφορετικές συνθήκες δρόμου. Τα ελαστικά Firestone σημαίνουν όχι μόνο ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας, αλλά και εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής (η μάρκα κατατάσσεται στο τμήμα της μεσαίας αγοράς).

Με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας που προέρχεται από τα προϊόντα της Bridgestone, η Firestone προσφέρει ένα εξαιρετικό λόγο αξίας / χρήματος / τεχνολογίας που τη τοποθετεί μπροστά από τους ανταγωνιστές.

Στις εγκαταστάσεις R&D της Firestone σε ολόκληρο τον κόσμο, οι μηχανικοί συνεργάζονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα υλικά σχεδιασμού ελαστικών για όλες τις συνθήκες. Χάρη στην εκτεταμένη γνώση των ευρωπαϊκών οδικών συνθηκών, εργάζονται συνεχώς για την ανάπτυξη ελαστικών για να εξασφαλίσουν ότι πληρούν τις συγκεκριμένες ευρωπαϊκές απαιτήσεις.

Η σειρά Firestone περιλαμβάνει ελαστικά για

Επιβατικά αυτοκίνητα - εξαιρετική απόκριση για απαιτητικούς οδηγούς και χειρισμό σε όλες τις συνθήκες για όλους τους τύπους επιβατικών αυτοκινήτων. Διατίθενται θερινές , χειμερινές και υψηλής απόδοσης παραλλαγές.

Ελαφρά φορτηγά - ανθεκτικά, μεγάλης χιλιομετρικής απόδοσης ελαστικά με χειμερινές και θερινές παραλλαγές επίσης διαθέσιμες για αυξημένη πρόσφυση σε συνθήκες χιονιού και βροχής.

Φορτηγά και λεωφορεία - μεγάλη γκάμα για να καλύψει όλα τα φορτηγά και όλες τις οδικές συνθήκες και τα εδάφη. Οικονομικά αποδοτικές λύσεις που χρησιμοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίες για βέλτιστη απόδοση σε οποιαδήποτε εποχή.

Αγροτικά οχήματα - ποικίλη ποικιλία για να ταιριάζει με τις εξειδικευμένες και πιο συγκεκριμένες ανάγκες των αγροτών.

Βιομηχανικά οχήματα- ελαστικά για ελαφριά βιομηχανική χρήση με ειδικές ενώσεις αντοχής σε σχισίματα / σχισίματα για διαρκή απόδοση

Η ιστοσελίδα μας όλη την γκάμα των ελαστικών Firestone σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 1035
προβολή περισσότερων 20
του 1035
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή