Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Goodyear EfficientGrip Performance

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Κατηγορία τιμών

Ελαστικά goodyear efficientgrip performance : Τι πρέπει να γνωρίζετε

Τα ελαστικά goodyear efficientgrip performance θεωρούνται μία από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές αναφορά με τα ελαστικά αυτοκινήτων. Η κατασκευάστρια εταιρεία συνεργάζεται με πολύ μεγάλες εταιρείες παραγωγής αυτοκινήτων κάτι που ενδυναμώνει την αξιοπιστία της για καλύτερα ελαστικά goodyear efficientgrip performance.

Πληροφορίες για την goodyear efficientgrip performance τιμή

Ένα χαρακτηριστικό που θα θέλατε να γνωρίζετε είναι η ελαστικά goodyear efficientgrip performance τιμή τους προκειμένου να εξετάσετε αν είναι στο εύρος τιμών που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για τα ελαστικά σας. Τα περισσότερα ελαστικά της κατηγορίας αυτής είναι καλοκαιρινά και οι τιμές τους κυμαίνονται από 62€ περίπου έως 206€. Θα πρέπει όμως να αποφασίσετε τις διαστάσεις των ελαστικών που χρειάζεστε καθώς και τη χρήση για την οποία τα προορίζετε προκειμένου να βρείτε αυτό που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις που ίσως έχετε.

Αποδόσεις των ελαστικών goodyear efficientgrip performance

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να επενδύσετε στα ελαστικά goodyear efficientgrip performance. Ένας από αυτούς είναι η απόδοση πρόσφυσής τους τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο δρόμο. Καθώς ανήκουν στην Α κλάση, την υψηλότερη δυνατή αξιολόγηση σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι σας παρέχουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση. Επιπλέον, διαθέτουν βελτιωμένες αποδόσεις φρεναρίσματος και χαμηλότερη αντίσταση στην κύλιση χάρη στη νέα τεχνολογία τους. Η απόδοσή τους ξεπερνά αντίστοιχες σειρές ελαστικών ανταγωνιστών. Κάτι άλλο που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι με τα λάστιχα goodyear efficientgrip performance θα επιτύχετε χαμηλότερη κατανάλωση στα καύσιμά σας. Δηλαδή αν προβείτε σε μια καλή επένδυση στα ελάστικά σας, μακροπρόθεσμα θα δείτε ότι θα ξοδεύετε λιγότερα χρήματα για καύσιμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι με τη νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται, η αντίσταση κύλισης μειώνεται κατά 18 % περίπου.

Οδηγίες συντήρησης για τα ελαστικά σας

Μετά την αγορά ελαστικά goodyear efficientgrip performance, θα πρέπει να μεριμνήσετε για τη σωστή συντήρηση τους προκειμένου να έχουν την απόδοση που ορίζει ο κατασκευαστής. Πιο συγκεκριμένα, αν έχετε αγοράσει φθηνά goodyear efficientgrip performance είναι σημαντικό να βάλετε όμοια λάστιχα στους τροχούς του ίδιου άξονα έτσι ώστε να έχετε ομοιόμορφη συμπεριφορά στο δρόμο. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να μεριμνήσετε για τη σωστή πίεση των ελαστικών. Το πόσο φουσκωμένα θα πρέπει να είναι τα λάστιχα διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία και θα πρέπει να δείτε τι ισχύει για τα ελαστικά που θα επιλέξετε. Έτσι θα μειώσετε τις φθορές στο πέλμα και θα παρατείνετε σημαντικά τη διάρκεια ζωής τους.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 103
προβολή περισσότερων 20
του 103
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή