Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Goodyear

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Goodyear ελαστικά

Ο νο.1 κατασκευαστής ελαστικών της Βόρειας Αμερικής, τα ελαστικά Goodyear απαρτίζονται από νέες τεχνολογίες για τις ανάγκες του σημερινού οδηγού.

Η Goodyear Tire & Rubber Company είναι μια αμερικανική πολυεθνική εταιρία παραγωγής ελαστικών που ιδρύθηκε το 1898. Η εταιρεία πήρε το όνομά της από τον Αμερικανό Charles Goodyear, εφευρέτη του βουλκανισμένου καουτσούκ. Τα πρώτα ελαστικά της Goodyear έγιναν δημοφιλή επειδή ήταν εύκολα αποσπώμενα και απαιτούσαν ελάχιστη συντήρηση. Η Goodyear κατασκευάζει ελαστικά για αυτοκίνητα, εμπορικά φορτηγά, ελαφρά φορτηγά, μοτοσικλέτες, SUV, αγωνιστικά αυτοκίνητα, αεροπλάνα, αγροτικά μηχανήματα και βαριά μηχανήματα. Παράγει επίσης ελαστικά ποδηλάτων από την ίδρυσή της μέχρι το 1976. Από το 2017, η Goodyear είναι ένας από τους τέσσερις κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών.

Όταν κοιτάζετε σήμερα την παγκόσμια μάρκα ελαστικών Goodyear, με χιλιάδες καινοτομίες, νέες εφευρέσεις, πρωτοπορίες και πρωτοποριακές βελτιώσεις, βλέπετε την αντανάκλαση του τολμηρού, καινοτόμου και τη μετριοφροσύνη των ιδρυτών της εταιρείας. Σήμερα, η Goodyear είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ελαστικών παγκοσμίως, με παρουσία σε έξι ηπείρους και ετήσιες πωλήσεις άνω των 15 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Στους δρόμους από άσφαλτο ή στο χώμα και την πίστα, η ικανότητα του αυτοκινήτου σας να χειρίζεται ευθείες γραμμές, αιχμηρές στροφές και ανυψωμένες επιφάνειες στηρίζεται στα ελαστικά του. Η Goodyear είναι μια μάρκα που έχει σχεδιάσει μια ποικιλία προϊόντων για να χειρίζεται σχεδόν οποιοδήποτε έδαφος. Στην πραγματικότητα, αυτός ο κατασκευαστής παράγει ελαστικά τόσο υψηλού επίπεδου, και γι’ αυτό είναι ο πιο αναγνωρισμένος και επιτυχημένος προμηθευτής του ιστορικού αγώνων F1®.

Σας παραθέτουμε τις σημαντικές καινοτομίες & τεχνολογίες των ελαστικών της

Τεχνολογία Sound Comfort

Μια τεχνολογία ελαστικών που μειώνει τα επίπεδα θορύβου εσωτερικών οχημάτων έως και 50%. Η τεχνολογία Sound Comfort λειτουργεί με την τοποθέτηση δακτυλίου αφρού στην εσωτερική επιφάνεια του ελαστικού.

Τεχνολογία SealTech

Σφραγίζει αυτόματα διατρήσεις διαμέτρου έως και 5 χιλιοστών στην περιοχή πέλματος του ελαστικού.

Ποια είναι τα οφέλη;

Οι διατρήσεις στην περιοχή πέλματος διαμέτρου μέχρι και 5mm σφραγίζονται αυτόματα (ακόμα και μετά την απομάκρυνση του αντικειμένου από το ελαστικό).

Δεν χρειάζεται να σταματήσετε ή να αλλάξετε αμέσως το ελαστικό αμέσως μετά τη διάτρηση *

Δεν υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά στην απόδοση μεταξύ των ελαστικών της SealTech σε σύγκριση με τα τυπικά ελαστικά Goodyear. Πρακτική εναλλακτική λύση για εφεδρικό ελαστικό.

Άλλες καινοτόμες τεχνολογίες Goodyear περιλαμβάνουν 

Οι τεχνολογίες ActiveCornerGrip και ActiveBraking, οι οποίες βελτιώνουν τη συμπεριφορά σας σε συνθήκες σκληρού φρεναρίσματος και στροφών.

Τεχνολογία SmartWear που προσφέρει εξαιρετική απόδοση μέσω της ζωής ενός ελαστικού, αποκαλύπτοντας νέες αυλακώσεις και σύνθετες με την πάροδο του χρόνου.

Ελαστικά EfficientGrip που μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου χωρίς να μειώνουν τις επιδόσεις ασφαλείας.

Ελαστικά EfficientGrip Performance με απόδοση πρόσφυσης σε υγρό οδόστρωμα Α. Αυτά κέρδισαν πρόσφατα 11 βραβεία σε δοκιμές ελαστικών περιοδικών, συμπεριλαμβανομένων πέντε πρώτων θέσεων.

Πατενταρισμένο 3D-BIS

(Τρισδιάστατο σύστημα αποκλεισμού μπλοκ) που βελτιώνει την ακαμψία και τη σταθερότητα των ελαστικών.

Τεχνολογία WearControl που σας προσφέρει μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Τεχνολογία Silent Armor που παρέχει προηγμένη διάτρηση και αντοχή στην αντοχή των οδηγών σε ανώμαλους δρόμους.

Η τεχνολογία SmartTred διαθέτει συγκεκριμένες ζώνες πέλματος που προσαρμόζονται στις συνθήκες του δρόμου.

Τεχνολογία TOPIndicator που παρακολουθεί τη φθορά του πέλματος στις χειμερινές συνθήκες.

Στην ιστοσελίδα του elastiko.com μπορείτε να βρείτε όλα τα ελαστικα της Goodyear στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 1851
προβολή περισσότερων 20
του 1851
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή