Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Hankook

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Hankook ελαστικά

Τα ελαστικά Hankook θα ικανοποιήσουν ένα ευρύ φάσμα στυλ οδήγησης μέσω της απόδοσης, της άνεσης και της ασφάλειας.

Η Hankook είναι μια εταιρεία παραγωγής ελαστικών γνωστή για την προσιτή ποιότητα της και τη δέσμευσή της στην καινοτομία. Ιδρύθηκε το 1941 και εδρεύει στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, ο όμιλος Hankook Tire έχει καταστεί ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κατασκευαστές radial ελαστικών στον κόσμο. Με ένα όραμα «να συμβάλει στην πρόοδο στην οδήγηση» και με την ικανοποίηση του πελάτη πάντα στην πρώτη γραμμή, η Hankook προσπαθεί να αναπτύξει τεχνολογίες αιχμής και προϊόντα υψηλής ποιότητας. Με περισσότερους από 21.000 υπαλλήλους σε τέσσερα περιφερειακά κεντρικά γραφεία, πάνω από 28 διεθνείς θυγατρικές και πέντε κέντρα έρευνας και ανάπτυξης σε όλη την υδρόγειο, η Hankook Tire είναι η έβδομη μεγαλύτερη εταιρεία ελαστικών στον κόσμο. Έχει χτίσει την επιτυχία της σε μια δέσμευση για τεχνολογίες και λύσεις, για την ασφάλεια, τις επιδόσεις και την αντοχή, και βοηθώντας τους οδηγούς να απολαμβάνουν το χρόνο τους στο δρόμο.

Τα ελαστικά Hankook τοποθετούνται στο βασικό εργοστασιακό εξοπλισμό από πολλούς από τους κορυφαίους κατασκευαστές οχημάτων παγκοσμίως, όπως οι Porsche, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Ford, Hyundai, Kia, Mini, Mitsibushi, Renault, Skoda, Vauxhall και Volkswagen.

Η Τεχνολογια Kontrol είναι μια φιλοσοφία της Hankook που εφαρμόζεται σε όλη τη διαδικασία έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής για όλα τα προϊόντα της Hankook. Το «K» του Kontrol αντιπροσωπεύει τη «Κινητική» ή, με άλλα λόγια, τη «κίνηση». Όλα τα προϊόντα της Hankook βασίζονται στην έννοια της τεχνολογίας Kontrol και στοχεύουν να προσφέρουν στους καταναλωτές τη χαρά της οδήγησης μέσω της απόδοσης, της άνεσης και της ασφάλειας, ενώ είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Φτηνά ελαστικά Hankook είναι διαθέσιμα για online παραγγελία στο elastiko.com για πολλές σειρές οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, 4x4 και SUV.

Ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων

Αποκτήστε προσιτή ποιότητα και δέσμευση στην καινοτομία με τα ελαστικά επιβατικών οχημάτων της Hankook.

Hankook Ventus Prime3

Το Hankook Ventus Prime3 είναι ο τέλειος συνδυασμός απόδοσης και ασφάλειας. Αυτό το ελαστικό προσφέρει ανώτερο χειρισμό σε ξηρές και υγρές συνθήκες, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε κάθε φορά μια σταθερή, άνετη οδηγική εμπειρία.

Hankook Kinergy Eco

Μειώστε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και το πορτοφόλι σας με το Hankook Kinergy Eco. Χρησιμοποιώντας την επαναστατική τεχνολογία σωματιδίων διοξειδίου του πυριτίου σε νανο-κλίμακα, αυτό το ελαστικό προσφέρει εξαιρετική απόδοση καυσίμου και εξαιρετική απόδοση φρεναρίσματος, εξοικονομώντας χρήματα στην αντλία, μειώνοντας ταυτόχρονα και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Ελαστικά για 4Χ4 / SUV

Με τη σειρά ελαστικών Dynapro δώστε άλλον αέρα στο 4Χ4 / SUV στις off road εξορμήσεις σας

Ελαστικά για ελαφρά φορτηγά

Με τη σειρά ελαστικών Vantra σχεδιασμένη σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα σταθερότητας και αντοχής. 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 4347
προβολή περισσότερων 20
του 4347
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή