Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Maxxis

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Maxxis ελαστικά

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί για Maxxis, δεν συμβιβάζονται στην ποιότητα. Υπάρχει ένας λόγος που μερικοί από τους κορυφαίους πρωταθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού του κόσμου εμπιστεύονται ελαστικά Maxxis στα οχήματά τους.

Ιδρύθηκε το 1967, η Maxxis International ξεκίνησε ως κατασκευαστής ελαστικών ποδηλάτων στην Ταιβάν. Με πάνω από σαράντα πέντε χρόνια κατασκευαστικής εμπειρίας, έχει δημιουργήσει νέες τεχνολογίες για την ανάπτυξη των διαφοροποιημένων ελαστικών της. Τα προϊόντα της δοκιμάζονται διεξοδικά στις δικές τους εγκαταστάσεις και στα κορυφαία κέντρα δοκιμών ελαστικών παγκοσμίως. Επιπλέον, οι μηχανικοί τους δοκιμάζουν τα ελαστικά με τους εθνικούς και παγκόσμιους πρωταθλητές τους. Χρησιμοποιούν τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό παραγωγής και εγκαταστάσεις μηχανικής στον κλάδο. Μόνο μετά από εκτεταμένη επαγγελματική αξιολόγηση ένα προϊόν πηγαίνει στην παραγωγή.

Η Maxxis International παρέχει ελαστικά υψηλής ποιότητας για αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά, ποδήλατα, μοτοσικλέτες, ATV, ρυμουλκούμενα, karts κ.α. Με διανομή σε περίπου 180 χώρες, επιχειρήσεις στην Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και 30.000+ υπαλλήλους.

Υπάρχουν τέσσερις κύριες κατηγορίες ελαστικών που καλύπτουν μια ευρεία διατομή της καταναλωτικής αγοράς.

MA ελαστικά

Η σειρά MA είναι σχεδιασμένη για τα τυπικά επιβατικά αυτοκίνητα. Συχνά, τα ελαστικά της είναι επικεντρωμένα στο ότι είναι οικονομικά και φειδωλά στο καύσιμα. Είναι γενικά κατασκευασμένα από σκληρότερο ελαστικό υλικό, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση καυσίμου και στη ζωή του ελαστικού. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει γενικά λιγότερη αντίσταση κύλισης. Μια περαιτέρω συνέπεια αυτού είναι επίσης ότι είναι ένα πιο ήσυχο ελαστικό. Για ένα σύνολο ελαστικών που δεν θα σας κοστίσει μια περιουσία, η σειρά MA αξίζει μια ματιά.

Victra

Το ελαστικό Performance Maxxis, η σειρά Victra βασίζεται στην εξαιρετική απόδοση της για τους ενθουσιώδεις της ταχύτητας. Είναι γενικά κατασκευασμένα από μαλακότερο υλικό, το οποίο αυξάνει την επιφάνεια επαφής, συμβάλλοντας στο κράτημα, την πέδηση και τις στροφές. Μια συνέπεια αυτού του γεγονότος είναι πιθανώς μια ελαφρώς μικρότερη διάρκεια ζωής και οικονομία καυσίμου, αλλά για την ασφάλεια σας και την απόδοση των ελαστικών είναι κάτι που δεν θέλετε να αντικαταστήσετε.

Bravo

Λόγω της μεγάλης απήχησης των SUV στην αυτοκινητοβιομηχανία, οι κατασκευαστές ελαστικών χρειάστηκε να αναπτύξουν ελαστικά που να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πάντα. Η σειρά ελαστικών Bravo έχει σχεδιαστεί ως ελαστικό τύπου «πάει οπουδήποτε», με μια ποικιλία μοντέλων ανάλογα με το πόσο σοβαρή θέλετε να είναι η ικανότητα εκτός δρόμου. Υπάρχουν ελαστικά που είναι προσανατολισμένα για ασφάλτινα οδοστρώματα για όσους διαθέτουν πολυτελή SUV και ελαστικά με βαθιές προεξοχές για την αντιμετώπιση των πιο δύσκολων διαδρομών.

Big Horn

Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα ελαστικά Bighorn είναι για ακόμα πιο σοβαρές περιπέτειες εκτός δρόμου. Με ισχυρή αντοχή στη διάτρηση, τεράστια πλευρικά τοιχώματα και βαθιά πέλματα, τα ελαστικά Bighorn είναι για τους πιο ενθουσιώδες στο off-road. 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 1193
προβολή περισσότερων 20
του 1193
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή