Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Michelin Latitude Cross

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Ελαστικά michelin latitude cross : Χρήσιμες πληροφορίες για τα ελαστικά

Το δυνατό σημείο των ελαστικών latitude cross Michelin αφορούν οχήματα 4x4 και είναι σχεδιασμένα για κάθε χρήση. Με τα ελαστικά αυτά μπορείτε να οδηγήσετε τόσο σε συνηθισμένους δρόμους πόλης, όσο και σε εκτός δρόμου διαδρομές. Προσφέρει μεγάλη έλξη και αντοχή σε στις εκτός δρόμου διαδρομές και σας προσφέρει ιδιαίτερη άνεση κατά την οδήγηση. Αυτό που κάνει τα καλύτερα ελαστικά Michelin latitude cross είναι η τεχνολογία σκαλίσματός του που διώχνει τη λάσπη από τα πέλματα προσφέροντας ιδιαίτερη έλξη τόσο σε ολισθηρά όσο και σε κανονικά εδάφη. Επίσης είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στα γδαρσίματα και τα χαλίκια.

Michelin latitude cross τιμή και αποδόσεις

Καθώς τα ελαστικά Michelin latitude cross αφορούν οχήματα με αυξημένες απαιτήσεις εκτός δρόμου, για αυτό θα πρέπει να είναι πολύ ανθεκτικά. Μπορείτε να βρείτε φθηνά ελαστικά Michelin latitude cross και να κάνετε σύγκριση ανάμεσα στα μοντέλα της ίδιας εταιρείας ή και άλλων εταιρειών αλλά ίδιας κατηγορίας για να δείτε αν πληρούν τις απαιτήσεις σας. Οι τιμές κυμαίνονται από 125€ περίπου και μπορεί να φτάσουν τα 290€ περίπου ανά ελαστικό. Η ελαστικά Michelin latitude cross τιμή τους διαφέρει βέβαια ανάλογα τις απαιτήσεις σας και το τι ζητάτε από το όχημα και τα ελαστικά σας.

Βρείτε τα κατάλληλα michelin latitude cross για το όχημά σας

Πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση των ελαστικών σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς τις διαστάσεις στα λάστιχα Michelin latitude cross που χρειάζεστε για να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές τους. Πιο συγκεκριμένα τα μεγέθη που πρέπει να γνωρίζετε είναι η διάμετρος, το πλάτος, ο δείκτης φορτίου και ο δείκτης ταχύτητας. Ακόμα και αν γνωρίζετε κάποια από αυτά τα στοιχεία, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση για να δείτε τι διαθέτει η εταιρεία. Τα οφέλη που παρέχει είναι τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, η εξαιρετική χιλιομετρική απόδοση καθώς και η ανθεκτικότητά του στο έδαφος που συμβάλει στην παράταση της διάρκειας ζωής των ελαστικών.

Φροντίστε σωστά τα ελαστικά σας και παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους

Μετά την αγορά ελαστικά Michelin latitude cross, αν ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες ορθής συντήρησης, θα μπορέσετε να έχετε καλύτερες επιδόσεις τόσο σε επίπεδο ασφάλειας όσο και σε επίπεδο διάρκειας ζωής των ελαστικών. Τουλάχιστον μία φορά το μήνα θα πρέπει να ελέγξετε την πίεση των ελαστικών και κατά προτίμηση όταν είναι κρύα. Ακόμη, θα πρέπει να εναλλάσσετε τα ελαστικά από τον ένα άξονα στον άλλο περίπου ανά 10.000 χιλιόμετρα για να αποφύγετε την ανομοιόμορφη φθορά του πέλματος του ελαστικού.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 39
προβολή περισσότερων 19
του 39
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή