Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Michelin Pilot Sport 4

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Για εσάς τους απαιτητικούς οδηγούς με αυξημένες απαιτήσεις στα όρια, τα ελαστικά M ichelin pilot sport 4 είναι φτιαγμένα για εσάς.

Το MICHELIN PILOT SPORT 4 είναι ένα ελαστικό εξαιρετικής απόδοσης που αντικαθιστά το MICHELIN Pilot Sport 3 στη σειρά των σπορ ελαστικών από τον διάσημο Γάλλο κατασκευαστή. Σχεδιασμένο για σπορ επιβατικά και υψηλής απόδοσης αυτοκίνητα, το MICHELIN PILOT SPORT 4 προσφέρει απαράμιλλη οδηγική απόλαυση χάρη στην εξαιρετική ακρίβεια διεύθυνσης και τη σταθερότητα κατεύθυνσης που διαθέτει. Παρέχει μέγιστη απόδοση και ασφάλεια σε όλες τις επιφάνειες, χάρη στο βελτιστοποιημένο πέλμα του, το οποίο επιτυγχάνει άριστη πρόσφυση με το δρόμο σε όλες τις συνθήκες, ακόμη και τις πιο ακραίες. Το Michelin Pilot Sport 4 είναι ένα ελαστικό υψηλής απόδοσης, το οποίο αναπτύχθηκε με τη συμβολή διάσημων κατασκευαστών αυτοκινήτων όπως της BMW, Mercedes, Audi και Porsche.

Εξαιρετικό επίπεδο απόκρισης και άριστος έλεγχος

Η Michelin σχεδίασε το ελαστικό Pilot Sport 4 σύμφωνα με την τεχνολογία ‘dynamic response’. Η χρήση ινών αραμιδίου και Νάιλον στη σύνθεση του σώματος του σκελετού του ελαστικού βοηθά να διασφαλιστεί ότι το ελαστικό προσαρμόζεται συνεχώς με τις ιδιαιτερότητες του δρόμου, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή πρόσφυση διαθέσιμη για τις εκάστοτε συνθήκες. Αυτό επίσης σημαίνει ότι το ελαστικό διατηρεί καλύτερα το σχήμα του κατά τη διάρκεια συνεχόμενων καταπονήσεων. Ως αποτέλεσμα, η επιφάνεια επαφής δεν μειώνεται τόσο πολύ στις παρατεταμένες στροφές, και ο έλεγχος του τιμονιού γίνεται πιο σαφής.

Υψηλά επίπεδα ασφάλειας στον δρόμο

Η σύνθεση υλικών του πέλματος του ελαστικού pilot sport 4 προέρχονται από την εκτεταμένη εμπειρία της Michelin σε σημαντικά γεγονότα μηχανοκίνητου αθλητισμού - όπως η Formula E και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Το Pilot Sport 4 διαθέτει γόμα με ένα μοναδικό μίγμα ελαστομερών και υδρόφοβου πυριτίου, το οποίο βοηθά το ελαστικό να παραμένει ευέλικτο, παρέχοντας άριστη πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα και αξιόπιστες επιδόσεις φρεναρίσματος. Οι μεγάλες διαμήκεις αυλακώσεις του ελαστικού έχουν βασικό ρόλο να διασπείρουν τα επιφανειακά νερά από την επιφάνεια του οδοστρώματος, μειώνοντας τον κίνδυνο υδροπλάνησης.

Βελτιωμένη σύνθεση γόμας

Η νέα γόμα που χρησιμοποιήθηκε στα Michelin pilot sport 4 βοήθησε πολύ στην αύξηση της μακροζωίας των ελαστικών: Η καινοτόμος σύνθεση καουτσούκ που χρησιμοποιείται μέσα στο πέλμα εξασφαλίζει μια επέκταση στη διάρκεια ζωής του ελαστικού. Τώρα μπορείτε να είστε σίγουροι για την άριστη σχέση ποιότητας / τιμής λόγω των χαρακτηριστικών αυξημένης μακροζωίας. Επιπλέον προτέρημα της νέας γόμας είναι η εξοικονόμηση χρήματων στα καύσιμα. Τα ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 προσφέρουν μείωση της κατανάλωσης καυσίμου λόγω της βελτιστοποιημένης αντίστασης κύλισης.

Αν επιθυμείτε να νιώσετε συγκινήσεις χωρίς εκπτώσεις στην ασφάλεια σας εμπιστευθείτε το κατάστημα μας www.elastiko.com , στο οποίο θα βρείτε τα ελαστικά michelin pilot sport 4 στη καλύτερη τιμή. 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 89
προβολή περισσότερων 20
του 89
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή