Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Michelin Primacy 4

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Διαβάστε παρακάτω τεχνικές πληροφορίες για τα νέα ελαστικά M ichelin P rimacy 4, ένα πρωτοποριακό ελαστικό που συμπεριφέρεται άριστα από την αρχή έως την ώρας της αλλαγής του

Το νέο ελαστικό της Michelin, Primacy 4 είναι ένα καλοκαιρινό ελαστικό που σχεδιάστηκε για να τοποθετηθεί σε επιβατικά αυτοκίνητα. Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Michelin μετά από χρόνια ερευνών και δοκιμών ανέπτυξε το Michelin Primacy 4, σε αντικατάσταση του εξαιρετικά δημοφιλούς Primacy 3, για ανώτερα επίπεδα οδηγικής ασφάλειας και μακροζωίας του πέλματος. Το νέο ελαστικό PRIMACY 4 αποδεικνύει με επιτυχία την φιλοσοφία της Michelin: οι καταναλωτές πρέπει να είναι σε θέση να οδηγούν με ασφάλεια, καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού, μέχρι τη νόμιμη ένδειξη φθοράς των 1,6 χιλιοστών. Πώς κατάφερε το παραπάνω το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης; Επινόησε ένα καινοτόμο σκάλισμα πέλματος σε συνεργασία με νέα τεχνολογία γόμας στη κατασκευή του.

Καινοτόμο σχέδιο πέλματος

Το επαναστατικό νέο πέλμα του ελαστικού Michelin Primacy 4 διαθέτει βελτιστοποιημένο σκάλισμα για γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση του νερού - μειώνοντας τον κίνδυνο υδροπλάνησης και παρέχοντας ισχυρή απόδοση φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα. Χάρη στη νέα γλυπτική του πέλματος παρέχεται 22% επιπλέον χώρος ώστε να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο νερό ακόμη τόσο όταν το ελαστικό είναι καινούριο, όσο και στη περίπτωση που έχει μειωθεί το βάθος του πέλματος. Η νέα αυτή λοιπόν τεχνολογία σχεδιασμού πέλματος του Michelin Primacy 4 εγγυάται την ασφάλεια με αυξημένη απόδοση στο βρεγμένο δρόμο καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του ελαστικού

Τελευταίας γενιάς υψηλής απόδοσης γόμα

Χάρη στην τελευταία γενιά υψηλής απόδοσης γόμα, το MICHELIN Primacy 4 είναι σε θέση να προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και ασύγκριτη ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες. Η σύνθεση του εξασφαλίζει σταθερή απόδοση από την αρχή της ζωής του έως και το τέλος λίγο πριν την αντικατάσταση τους, μέχρι τη νόμιμη ένδειξη φθοράς των 1,6 χιλιοστών. Κατά αυτόν τον τρόπο ο οδηγός απολαμβάνει αντικειμενικά τα οφέλη του ελαστικού καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του MICHELIN Primacy 4. Οφέλη, όπως σταθερή απόδοση φρεναρίσματος που μεταφράζεται σε ασυναγώνιστη ασφάλεια για τους επιβάτες.

Καινοτόμος ένδειξη βάθους πέλματος

Το νέα ελαστικά Michelin Primacy 4 σας καθιστούν ευκολότερο να γνωρίζετε πότε πρέπει να τα αντικαταστήσετε. Εκτός από την παραδοσιακή ένδειξη φθοράς στο μάγουλο, το ελαστικό έχει επίσης μια διακριτή σήμανση Michelin στο κάτω μέρος των αυλακώσεων του πέλματος. Αυτές οι δύο μέθοδοι επιτρέπουν στους οδηγούς να αναγνωρίζουν πιο γρήγορα και πιο εύκολα το επίπεδο φθοράς των ελαστικών τους.

Σε σύγκριση με τους άμεσους ανταγωνιστές της, το νέο Michelin Primacy 4 χρειάζεται κατά μέσο όρο 0,9 μέτρα όταν είναι καινούργιο και 2,8 μέτρα λιγότερα όταν έχει φθαρεί. Το ελαστικό επίσης διαρκεί περισσότερο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά μέσον όρο 18.000 χιλιόμετρα περισσότερο από τους ανταγωνιστές του πριν να αντικατασταθεί, επιβεβαιώνοντας τη μακροχρόνια απόδοση των νέων ελαστικών που σχεδίασε η Michelin.

Το www.elastiko.com διαθέτει στη γκάμα προϊόντων του το νέο primacy 4 της Michelin σε τεράστια ποικιλία διαστάσεων. Επιλέξτε τον ιστότοπο μας για την αγορά σας μιας και θα βρείτε εδώ τα πιο φθηνά ελαστικά michelin primacy 4. 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 115
προβολή περισσότερων 20
του 115
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή