Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Μοτοσικλέτα

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Ελαστικά μοτό κατάλληλα για τη μοτοσικλέτα σας

Τα ελαστικά μοτό προσφέρονται για πολλών τύπων μοτοσυκλετών: Υπάρχουν ελαστικά για σκούτερ, για μοτοσυκλέτες cruiser, αγωνιστικά ελαστικά, ελαστικά ποδηλάτων, ελαστικά για μηχανές cross και trail. Στο www.elastiko.com μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων από πολλούς κατασκευαστές και να επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διαθέτουμε φθηνά λάστιχα μοτό και πάρα πολλές προσφορές που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Τα ελαστικά των μοτοσικλετών φθείρονται αναλόγως με την περιοχή που επιλέγει ο αναβάτης να κινηθεί. Για παράδειγμα άλλη φθορά θα επέλθει στα λάστιχα όταν ο αναβάτης θα κινηθεί σε επαρχιακό, ανώμαλο και αφιλόξενο δρόμο, άλλη θα έχει όταν κινείται εντός της πόλης με καλομεταχειρισμένο οδόστρωμα, και άλλη όταν θα βρίσκεται σε αδράνεια και σε σχεδόν μηδαμινή χρήση. Τα ελαστικά των μοτοσικλετών επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι διαβρώνονται και κατά την διάρκεια παύσης και φύλαξης της μηχανής, αναλόγως των καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην φύλαξή της. Για παράδειγμα όπως αντιλαμβάνεστε άλλη θα είναι η διάβρωση τους σε κλειστό και μονωμένο χώρο και άλλη σε χώρο ανοιχτό και προσβάσιμο από το κρύο, την υγρασία και την ζέστη.

Σε αντίθεση με τα ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, τα ελαστικά για μοτοσικλέτες πρέπει πρώτα να θερμανθούν πριν φτάσουν στο μέγιστο δυνατό δυναμικό τους. Ειδικά, ορισμένα ελαστικά μοτό φθάνουν ταχύτερα τη θερμοκρασία μέγιστης απόδοσης σε σχέση με άλλα και συγκεκριμένα τα αγωνιστικά ελαστικά, το οποίο είναι ένα σημαντικό κριτήριο αγοράς. Προσέξτε για τους χρόνους προθέρμανσης που καθορίζει ο κατασκευαστής των ελαστικών πριν οδηγήσετε τη μοτοσυκλέτα σας με ασφάλεια στο δρόμο. Οι διαστάσεις επίσης είναι πολύ σημαντικές, όπως είναι και για τα ελαστικά αυτοκινήτων. Πρέπει να ορίζεται για την αντίστοιχη μοτοσικλέτα και να είναι τυπωμένο στην πλευρική άκρη του ελαστικού ή να βρίσκεται στα έγγραφα της μοτοσυκλέτας. Άλλα μεγέθη επιτρέπονται επίσης υπό ορισμένες συνθήκες, αλλά ίσως μόνο με κατάλληλη έγκριση από τον κατασκευαστή. Σε σπάνιες περιπτώσεις είναι υποχρεωτικές ορισμένες μάρκες ελαστικών ή ορισμένοι συνδυασμοί διαστάσεων στους εμπρός και πίσω τροχούς ξεχωριστά.

Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένες συμβουλές για την ασφάλεια των μοτοσικλετών και των ελαστικών.

Να οδηγείτε τα ελαστικά μοτοσικλετών πάντα με επαρκή πίεση αέρα, οδηγία η οποία ορίζεται από τον κατασκευή της μοτοσυκλέτας και του ελαστικού. Επίσης να ελέγχετε τακτικά το βάθος του πέλματος. Ο νόμος ρυθμίζει το ελάχιστο 1 mm, αλλά η αλλαγή ελαστικών συνιστάται ήδη στα 3 έως 4 mm σε συνδυασμό πάντα και με την ηλικία των ελαστικών. Στην πίστα, τα ελαστικά φθείρονται φυσικά πιο γρήγορα από ό, τι σε περιστασιακά ταξίδια στην πόλη. Αλλά τα ελαστικά διαφέρουν επίσης μεταξύ τους από φθορά στην οποία υπόκεινται. Επίσης η συμπεριφορά κάθε οδηγού επηρεάζει άμεσα τη διάρκεια ζωής και την απόδοση των ελαστικών σας.

Οι δοκιμές των συλλόγων και των περιοδικών μοτοσυκλετών παρέχουν πληροφορίες σχετικά με αυτά και άλλα κριτήρια ενός ελαστικού μοτοσικλέτας και θα πρέπει να περιλαμβάνονται στην απόφαση αγοράς σας. Τέλος, είναι ένας άλλος τεράστιος παράγοντας κόστους είναι όταν ένα ελαστικό πρέπει να αντικατασταθεί σύντομα. Μην ξεχάσετε λοιπόν να ψάξετε για ελαστικά μοτό στο Elastiko.com για προσφορές και φθηνά λάστιχα.

Η τοποθέτηση των ελαστικών σας μπορεί να γίνει από έναν από τους τοπικούς συνεργάτες σας. Φυσικά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε όλα τα ελαστικά που πωλούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας στους τοπικούς συνεργάτες μας για επιπλέον εξυπηρέτηση. Εάν θέλετε να έχετε την μοτοσικλέτα σας έτοιμη για το επόμενο ασφαλές ταξίδι σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσουμε.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα ελαστικά πριν φύγετε, ώστε να αποφύγετε τυχόν περιττούς κινδύνους που σχετίζονται με χαμηλή πίεση ελαστικών ή φθαρμένα ελαστικά. Γιατί λοιπόν να μην αγοράσετε ένα καινούργιο σύνολο ελαστικών μοτό όταν αυτό είναι φθηνό; Ελπίζουμε να σας προσφέρουμε ασυναγώνιστες τιμές σε πολλά γνωστά εμπορικά σήματα ελαστικών.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 4280
προβολή περισσότερων 20
του 4280
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή