Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Μοτοσικλέτα Pirelli

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Κατηγορίες σε ελαστικα μοτο pirelli

Μία από τις πιο αξιόπιστες κατηγορίες που μπορείτε να εξετάσετε για την αντικατάσταση των ελαστικών σας είναι τα pirelli λαστιχα μοτο. Είναι μια εταιρεία με μακρόχρονη εμπειρία στην παραγωγή ελαστικών, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε λαστιχα μοτο pirelli τιμες και πολλές κατηγορίες ελαστικών. Αρχικά, θα πρέπει να βρείτε το είδος των ελαστικών που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και τη χρήση που κάνετε στη μοτοσικλέτα σας. Ενδεικτικά υπάρχουν κατηγορίες όπως τα ελαστικά motorcross, τα ελαστικά αγώνων και τα ελαστικά για scooter.

Επίπεδα τιμών για τα λαστιχα μοτο pirelli

Όπως αναφέραμε ήδη, υπάρχουν πολλές κατηγορίες ελαστικών για να επιλέξετε ποια είναι κατάλληλα για εσάς. Ανάλογα με το είδος των ελαστικών θα βρείτε διάφορες ελαστικα μοτο pirelli τιμες, οι οποίες ξεκινούν από τα 41€ ανά ελαστικό και μπορούν να φτάσουν και τα 332€ για πιο εξειδικευμένες κατηγορίες ελαστικών. Βρείτε τις διαστάσεις που έχουν τα ελαστικά σας και πραγματοποιήστε μια αναζήτηση για να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές.

Σωστή συντήρηση ελαστικών Pirelli

Όποια pirelli ελαστικα μοτο και αν αγοράσετε είναι πολύ σημαντικό να φροντίσετε για τη συντήρησή τους προκειμένου να διασφαλίσετε ότι αποδίδουν το μέγιστο και ότι είστε ασφαλής στο δρόμο. Να κοιτάζετε συχνά τις πιέσεις των ελαστικών, ιδιαίτερα πριν από μεγάλα ταξίδια.

Επίσης, είναι σημαντικό να έχετε τη σωστή αντιστοίχιση των εμπρός και πίσω ελαστικών. Δηλαδή, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει τα ελαστικά με σήμανση «εμπρός» στον εμπρός τροχό και το αντίστοιχο για τον πίσω. Μόνο έτσι θα επιτύχετε τη βέλτιστη απόδοση και το βέλτιστο κράτημα στη μοτοσικλέτα σας.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 583
προβολή περισσότερων 20
του 583
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή