Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Nexen

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Nexen ελαστικά

Τα ελαστικά του αύριο, ελαστικά Nexen. Παράγονται με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας και διατίθενται σε προσιτές τιμές.

Ιδρύθηκε το 1942 ως Heung-A Tire Co, η εταιρεία αυτή ήταν η πρώτη σε κατασκευή ελαστικών για επιβατικά οχήματα στην Κορέα το 1956 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία εμπορικά σήματα ελαστικών στην εγχώρια βιομηχανία, έχοντας καταφέρει αξιοσημείωτα επιτεύγματα όπως η ανάπτυξη του πρώτου ελαστικού με περιστροφή σχήματος V της σειράς 60 στην Κορέα. Η εταιρεία το 2000 άλλαξε το όνομά της σε NEXEN TIRE προκειμένου να βελτιστοποιήσει την εικόνα της εταιρείας παγκοσμίως καταγράφοντας πωλήσεις που την κατατάσσουν στην κορυφή της παγκόσμιας βιομηχανίας ελαστικών. Με τρία εργοστάσια στο ενεργητικό της, η Nexen παράγει και προσφέρει προϊόντα με ξεχωριστή ποιότητα, επιδόσεις ενώ ανταποκρίνονται γρήγορα σε οποιαδήποτε αλλαγή των αναγκών της παγκόσμιας αγοράς. Η ιστορία 70 ετών καθώς και η προτίμηση των ελαστικών της σε πάνω από 130 χώρες παγκοσμίως αποτελούν σίγουρα κριτήριο επιλογής, ενώ η τεράστια γκάμα σε ελαστικά παντός τύπου δεν θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο.

Μια περιήγηση στο elastiko.com θα βρείτε πάνω από 20 σελίδες με διαφορετικά ελαστικά Nexen, χειμερινά, καλοκαιρινά, για κάθε είδους όχημα. Οι τιμές ελαστικών Nexen ποικίλλουν ανάλογα με τις απαιτήσεις του καθενός, έχοντας μια ποικιλία από αρκετά οικονομικά ελαστικά.

Για επιβατικά οχήματα η σειρά N BLUE HD PLUS με 4 ευρείες διαμήκεις αυλακώσεις για βελτιωμένη απόδοση αποστράγγισης, ECO και 4SEASON με 3 άκαμπτες ραβδώσεις για βελτιωμένη σταθερότητα οδήγησης, είναι η πιο «πολυφορεμένη» με εξαιρετικές επιδόσεις σε υγρό οδόστρωμα, ξηρό αλλά και σε χιονισμένο. Η μόνη σειρά της NEXEN που έχει αριστεύσει σχεδόν σε όλα τα τεστ και έχει βραβευτεί για αυτό τον λόγο. Δεν θα πρέπει να προσπεράσει κανείς όμως και την Winguard σε όλη της την γκάμα με κορυφαίες επιδόσεις όπως επίσης και τα N FERA με απίστευτο κράτημα και μειωμένο θόρυβο και με σχεδιασμό κατανομής θερμότητας Dimple που μειώνει τη μη φυσιολογική φθορά. Για τους κατόχους SUV η σειρά ROADIAN HT, HP, MT και ΗΤΧ με καλά ισορροπημένη κόψη για βελτίωση της απόδοσης εκτός δρόμου, όπως επίσης και σχεδιασμένα με 5 τυχαίες διακυμάνσεις ύψους για να μειωθεί ο θόρυβος πατήματος είναι σίγουρη επιλογή. Δεν είναι τυχαίο το ότι βρίσκονται στην κορυφή των πωλήσεων χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους που προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και καλύτερο κράτημα στην κατηγορία τους με αυλακώσεις ζιγκ-ζαγκ για βέλτιστη απόδοση καθώς και πρόσθετες οδοντωτές άκρες στα χειμερινά ελαστικά, που γραπώνουν το χιονισμένο οδόστρωμα.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 2308
προβολή περισσότερων 20
του 2308
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή