Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Pirelli Cinturato P7

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Χρήσιμες πληροφορίες για τα ελαστικά Pirelli cinturato p 7

Η Pirelli είναι μια ιδιαίτερα αξιόπιστη μάρκα σε ότι αφορά τα ελαστικά αυτοκινήτων, καθώς έχει μια μακροχρόνια πορεία στον κλάδο. Η σειρά με λάστιχα Pirelli cinturato p7 ανήκει στην πιο πρόσφατη σειρά της εταιρείας και εγκαινιάζει μια νέα σειρά οικολογικών λάστιχων τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αξιοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίες κατασκευή, κάνουν περισσότερη οικονομία και προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στο δρόμο.

Γιατί να επιλέξετε τα Pirelli cinturato p 7

Τα ελαστικά Pirelli cinturato p7 είναι κατασκευασμένα έχοντας στο νου τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν το καλοκαίρι. Καθώς οι καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα είναι σχετικά ήπιες χωρίς πολλά χιόνια και βροχές, τα ελαστικά αυτά ανταποκρίνονται σε γενικές γραμμές στις ανάγκες σας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ανταποκρίνονται καλά και σε βρεγμένο έδαφος. Ακόμη, προσφέρουν ιδιαίτερη άνεση και ασφάλεια, ενώ είναι ιδιαίτερα αποδοτικά ως την χιλιομετρική απόδοσή τους. Αυτό είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που πρέπει να εξετάσετε, προκειμένου τα χρήματα που θα δώσετε να αξιοποιηθούν στο έπακρο. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βρείτε τα καλύτερα ελαστικά Pirelli cinturato p7 για το όχημά σας.

Pirelli cinturato p 7 τιμή και άλλα στοιχεία

Αν έχετε αποφασίσει ότι επιθυμείτε αυτά τα ελαστικά, θα πρέπει να δείτε ποια είναι η ελαστικά Pirelli cinturato p7 τιμή. Το ποσό που θα πρέπει να καταβάλετε εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως τις διαστάσεις του ελαστικού. Οι δημοφιλέστερες διαστάσεις είναι πέντε, αυτές των 16’’, 17’’, 18’’, 19’’ και 20’’. Πριν προχωρήσετε στην αγορά ελαστικά Pirelli cinturato p7 καλό θα ήταν να εξετάσετε την ετικέτα κάθε ελαστικού προκειμένου να δείτε χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με την κατανάλωση καυσίμου, την πρόσφυση σε υγρό δρόμο, το επίπεδο θορύβου και γενικά για την αποδοτικότητά του. Από το 2012, αυτή η ετικέτα υπάρχει σε κάθε ελαστικό που πωλείται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τι να προσέξετε μετά την αγορά των cinturato p 7 Pirelli

Αν προβείτε σε αγορά φθηνά ελαστικά Pirelli cinturato p7 θα πρέπει να μεριμνήσετε για τη συντήρησή τους προκειμένου να μην διακυβεύσετε την ασφάλειά σας αλλά και για να παραμείνουν σε καλή κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Συνιστάται η αλλαγή της θέσης των ελαστικών κάθε χρόνο ή μετά από 10.000 χιλιόμετρα. Αυτό είναι σημαντικό καθώς τα μπροστά ελαστικά φθείρονται περισσότερο και θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι η φθορά θα είναι όσο γίνεται πιο ομοιόμορφη. Επίσης, θα πρέπει να ελέγχετε συχνά την πίεση στα ελαστικά σας, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει άμεσα την ασφάλειά σας ενώ οδηγείτε.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 53
προβολή περισσότερων 20
του 53
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή