Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Toyo

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Toyo ελαστικά

Ανεξάρτητα από το δρόμο, βασίζεστε στα ελαστικά Toyo για να έχετε ποιότητα και απόδοση στο σπορ αυτοκίνητο, το πολυτελές sedan, το ελαφρύ φορτηγό, το SUV, ή το εμπορικό φορτηγό.

Η Toyo ιδρύθηκε το 1945, και προμηθεύει ελαστικά υψηλής απόδοσης σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Είναι ένθερμος υποστηρικτής των προσιτών μηχανοκίνητων αθλημάτων. Η Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών παγκοσμίως με θυγατρικές ή αντιπροσώπους σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές. Η επιχείρηση έχει σήμερα περισσότερους από 6.000 υπαλλήλους. Η ΤΟΥΟ ήταν παρούσα στην Ευρώπη για πάνω από 30 χρόνια, όταν το 2005 ιδρύθηκε η Toyo Tire Europe GmbH ως Ευρωπαϊκή έδρα της ομάδας. Η βασική δραστηριότητα της είναι η ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης ελαστικών. Η πολυδιάστατη σειρά προϊόντων περιλαμβάνει ελαστικά για το καλοκαίρι και το χειμώνα για αυτοκίνητα, 4x4s και SUV καθώς και ελαστικά για εμπορικά και βαριά φορτηγά.

Toyo Silent Technology

Η Toyo Tires έχει αναπτύξει μια νέα συσκευή που μειώνει αποτελεσματικά την αντηχή στις κοιλότητες των ελαστικών, βασισμένη στη νέα τεχνολογία Toyo Silent Technology για την επίλυση του προβλήματος του ήχου που μεταδίδεται από το ελαστικό στο εσωτερικό ενός οχήματος. Η νέα τεχνολογία "Αεροδυναμικής Κινητικότητας" μας επιτρέπει να προβλέψουμε τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά των ελαστικών και των οχημάτων υπό συνθήκες εμπλοκής . Χρησιμοποιούμε τα πραγματικά σχέδια ελαστικών για να συνδυάσουμε τις συνθήκες χρήσης των ελαστικών όταν ένα όχημα είναι σε κίνηση με συνθήκες διαφόρων τύπων τροχών και οχημάτων, αφού εξετασθεί πώς το σχήμα του ελαστικού παραμορφώνεται κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Η σειρά ελαστικών Toyo Proxes είναι ένα ελαστικό επιδόσεων παγκόσμιας κλάσης που χρησιμοποιεί τεχνολογία, προηγμένα χαρακτηριστικά σχεδίασης και μοναδικό, ελκυστικό μοτίβο πέλματος. Το R888 της σειράς Proxes είναι μια εξαιρετική επιλογή για αγώνες δρόμου, καθημερινές διαδρομές και σχολή οδήγησης υψηλών επιδόσεων. Το R888 είναι το μέλλον των ελαστικών από το Toyo Tires. Αυτό το ελαστικό υψηλής απόδοσης διαθέτει μονόδρομο σχεδιασμό πέλματος σχήματος V που βελτιώνει την περιοχή του πέλματος και περιορίζει τον κενό χώρο, που βελτιώνει την ξηρή πρόσφυση και τις αυλακώσεις σχήματος V που βοηθούν στην υγρή πρόσφυση.

Μια εξαιρετική επιλογή για ελαστικά αντικατάστασης επιβατικών και minivan είναι το Versado LX. Το Versado LX διαθέτει χαρακτηριστικά σχεδίασης που περιλαμβάνουν: Ασύμμετρο σχεδιασμό πέλματος, μεγάλο χείλος επαφής στο εξωτερικό πέλμα, τεχνολογία Silent Wall και πτερύγια πολλαπλών κυμάτων.

Για SUV και ελαφριά φορτηγά, η Toyo παρήγαγε το Open Country H / T. Αυτό το ελαστικό ελαφρού φορτηγού όλων των εποχών σχεδιάστηκε για μέγιστη άνεση οδήγησης, ήσυχη απόδοση και εκπληκτικό χειρισμό στους δρόμους της πόλης και των αυτοκινητοδρόμων. Η Toyo ενσωμάτωσε το Symmetric σχεδιασμό πέλματος χωρίς κατεύθυνση, δύο βαθιές αυλακώσεις αποστράγγισης, πλήρεις βάσεις, και τομές σε μορφή πολλαπλών κυματισμών για να εξασφαλίσουν ένα μεγάλο ελαστικό για SUV και ελαφριά φορτηγά. 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 2683
προβολή περισσότερων 20
του 2683
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή