Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Yokohama

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Yokohama ελαστικά

Οι συνεχείς βελτιώσεις στις τεχνολογίες απαρτίζουν τα ελαστικά Yokohama . Αποστολή για ελαστικά υψηλής ποιότητας σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία Yokohama Rubber Company, Limited είναι μια εταιρεία ελαστικών με έδρα το Τόκιο της Ιαπωνίας. Η Yokohama είναι ο παλαιότερος κατασκευαστής ελαστικών της Ιαπωνίας και είναι γνωστός για την ανάπτυξη ελαστικών υψηλής ποιότητας με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Η εταιρεία ιδρύθηκε και ξεκίνησε στις 13 Οκτωβρίου 1917 σε κοινοπραξία μεταξύ Yokohama Cable Manufacturing και B.F. Goodrich. Το 1969 η εταιρεία επεκτάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες ως εταιρεία ελαστικών Yokohama. Το Aspec A300 ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την τεράστια άνοδο της. Ως επωνυμία, ειδικά στην Ιαπωνία, χρησιμοποιείται συχνά το "ADVAN" αντί για το Yokohama. Οι τροχοί και τα ελαστικά της ADVAN έχουν ισχυρή παρουσία στην παγκόσμια αγορά βελτίωσης

Η Yokohama είναι γνωστή για τα υψηλά χαρακτηριστικά απόδοσης της και από την πίστα και είναι γνωστή για την ανάπτυξη ελαστικών ποιότητας, αξιοπιστίας και ανθεκτικότητας, εξοπλίζοντας μερικούς από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου της Lexus , Mercedes, Audi και Toyota. Αυτοί οι κατασκευαστές ελέγχουν αυστηρά τα ελαστικά της Yokohama για να βεβαιωθούν ότι έχουν καλή απόδοση κατά την πέδηση, το χειρισμό, τη σταθερότητα και τη φθορά των ελαστικών σε υγρές και ξηρές συνθήκες. Η Yokohama παράγει πάνω από 50 εκατομμύρια ελαστικά ετησίως και είναι ο επίσημος προμηθευτής ελαστικών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Touring και το BRDC Formula 4.

Οι τεχνολογίες της YOKOHAMA σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις επενδύσεις σας στα ελαστικά.

Η έννοια του Zenvironment

Η νέα μας φιλοσοφία Zenvironment αποδεικνύει ότι η τεχνολογία μπορεί ταυτόχρονα να βελτιώσει την απόδοση ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετική οικονομία καυσίμου και ανθεκτικότητα. Μέσω προηγμένων σχεδιασμών πέλματος, ενώσεων, κατασκευών και διαδικασιών παραγωγής, το Zenvironment μειώνει την κατανάλωση υλικών, τα απόβλητα και τη ρύπανση.

Η YOKOHAMA είναι ηγέτης στην πρόοδο των τεχνολογιών ελαστικών για τη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου, η οποία μειώνει τις εκπομπές και περιορίζει την παραγωγή του διοξειδίου του άνθρακα αερίων θερμοκηπίου. Η ολοκαίνουργια σειρά ελαστικών φορτηγών και λεωφορείων Zenvironment ενσωματώνει περαιτέρω πρόοδο στη βελτίωση της εξοικονόμησης καυσίμου.

Η τεχνολογία BluEarth

Ξεκίνησε στην Ευρώπη τον Μάρτιο του 2011 και το BluEarth-1 έχει κερδίσει την κορυφαία ονομασία σύμφωνα με τα πρότυπα σήμανσης των κατασκευαστών ελαστικών της Ιαπωνίας για την αντίσταση κύλισης. Εκτός από τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων μέσω της οικονομίας καυσίμου, το BluEarth-1 μειώνει το άγχος και βελτιώνει την οδηγική εμπειρία για τους οδηγούς και τους επιβάτες.

Το BluEarth-1 ελαχιστοποιεί τις παραδοσιακές αντισταθμίσεις μεταξύ χαμηλής αντίστασης κύλισης, αφενός, και πρόσφυσης σε υγρό οδόστρωμα και μεγάλης διάρκειας χιλιομετρικών αποστάσεων. Ξεπερνάει από αυτή την άποψη ακόμη και το DNA dB super E-spec, το πρώην προϊόν μας ως κορυφαίο στην περιβαλλοντική απόδοση. Το BluEarth-1 είναι ανώτερο από το DNA dB super E-spec για τη μείωση του εξωτερικού θορύβου "pass-by" και είναι πλήρως συγκρίσιμο με τον προκάτοχό του στο χειρισμό της ευστάθειας και της ήρεμης οδήγησης.

Η σειρά BluEarth περιλαμβάνει το BluEarth RV-01, για minivans, και το BluEarth AE-01, διατίθεται σε μεγέθη για ένα ευρύ φάσμα τύπων μοντέλων, καθώς και το flagship BluEarth-1. Θα συνεχίσουμε να αυξάνουμε τη σειρά BluEarth με νέα προϊόντα για να εξυπηρετήσουμε την παγκόσμια τάση για την εξοικονόμηση καυσίμων 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 3114
προβολή περισσότερων 20
του 3114
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή