Επιλεγμένα Φίλτρα

Amtel Ελαστικά

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα

Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ


σε

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ AMTEL

Tα ελαστικά AMTEL παράγονται στη Ρωσία από την ομώνυμη εταιρία. Αν και τα ελαστικά της εταιρίας χαρακτηρίζονται πολύ αξιόπιστα και ποιοτικά, οι λανθασμένες επενδυτικές επιλογές των κορυφαίων στελεχών της, έχουν φέρει την AMTEL σε αρκετά δύσκολη οικονομική θέση. Όσο όμως και να δυσκολεύουν τα πράγματα οικονομικά, τα ελαστικά AMTEL εξακολουθούν ικανοποιούν όλα τα standards. Πως θα μπορούσαν να κάνουν και αλλιώς όμως; Η AMTEL παράγει ελαστικά για λογαριασμό της Pirelli στη Ρωσία. Ακόμα και για κάποιον που δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για τα ελαστικά αυτοκινήτων, το όνομα Pirelli είναι σίγουρα γνωστό.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ AMTEL

Τα ελαστικά AMTEL ξεκινούν από την πολύ χαμηλή τιμή των 30 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 80 ευρώ. Δεν είναι λίγο πράγμα, να παίρνεις της σφραγίδα ποιότητας της Pirelli σε μια τόσο προσιτή τιμή.

Σίγουρα τα ελαστικά AMTEL δεν είναι για αυτούς που θέλουν να οδηγήσουν στα άκρα, όμως για όλους εκείνους που ψάχνουν μια «όλα σε ένα» λύση για καθημερινή οδήγηση στην πόλη ή τον αυτοκινητόδρομο η επιλογή μοιάζει ιδανική. Με τα ελαστικά να προσφέρουν πολύ καλή πρόσφυση και κρατήματα, μεγάλη απόδοση ειδικά σε υψηλές θερμοκρασίες όπως αυτές που μας φέρνει το ελληνικό καλοκαίρι και τέλος καλή απορρόφηση κραδασμών σίγουρα πρέπει να τους ρίξετε μια ματιά. 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 19
του 19
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση