ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας ακύρωσης

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε αυτήν τη σύμβαση εντός δεκατεσσάρων ημερών χωρίς να δηλώσετε τους λόγους σας.

Για την αγορά αγαθών, η περίοδος ακύρωσης είναι δεκατέσσερις ημέρες, αρχής γενομένης από την ημέρα που εσείς ή τρίτο πρόσωπο που έχετε ορίσει από εσάς, εκτός από τον μεταφορέα, έχετε λάβει τα αγαθά. Εάν τα παραγγελθέντα εμπορεύματα παραδίδονται σε μερικές αποστολές, η προθεσμία αρχίζει την ημέρα παραλαβής των τελευταίων εμπορευμάτων. εάν η σύμβαση για την παράδοση αγαθών προβλέπει αρκετές μερικές αποστολές ή παρτίδες, η περίοδος αρχίζει την ημέρα της παραλαβής της τελευταίας μερικής αποστολής ή παρτίδας ·

Για να ασκήσετε το δικαίωμά σας ακύρωσης πρέπει να μας ενημερώσετε (TyresNET GmbH, Amalienstr. 71 80799 Μόναχο Γερμανία, E-Mail: info@tyres.net) σχετικά με την απόφασή σας να ακυρώσετε αυτήν τη σύμβαση δίνοντας σαφή δήλωση (π.χ. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ).

Αρκεί να αποστέλλετε εγκαίρως την ειδοποίηση ακύρωσης για να συμμορφωθείτε με το χρονικό όριο.

Συνέπειες της ακύρωσης

Εάν ακυρώσετε αυτήν τη σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε τυχόν πληρωμές που έχουμε λάβει από εσάς χωρίς καθυστέρηση και όχι αργότερα από δεκατέσσερις ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της ειδοποίησης ακύρωσης, συμπεριλαμβανομένων όλων των εξόδων παράδοσης (με εξαίρεση τις πρόσθετες χρεώσεις που οφείλονται το γεγονός ότι έχετε επιλέξει έναν τύπο παράδοσης διαφορετικό από την τυπική παράδοση). Για σκοπούς επιστροφής, θα χρησιμοποιήσουμε τα ίδια μέσα πληρωμής που χρησιμοποιήσατε στην αρχική συναλλαγή, εκτός εάν συμφωνηθεί ρητά διαφορετικά. σε καμία περίπτωση δεν θα χρεωθείτε επιπλέον κόστος για αυτήν την επιστροφή χρημάτων.

Συλλέγουμε τα προϊόντα από εσάς.

Έχουμε το κόστος επιστροφής των αγαθών.

Για τυχόν υποβάθμιση των αγαθών, εάν υπάρχει, θα καταβάλλετε αποζημίωση μόνο αν η αμηχανία οφείλεται σε περιττό χειρισμό τους, πέρα από την εξέταση της κατάστασης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας τους.

Τέλος των πληροφοριών σχετικά με τα δικαιώματα ακύρωσης.

Επιστροφή στην κορυφή