Το Spring Classic, 18 με 20 Μαΐου

Το Spring Classic, 18 με 20 Μαΐου

Αυτοί, που είναι βαθιά ερωτευμένοι με τα vintage αυτοκίνητα, περιμένουν αυτή την διοργάνωση με ανυπομονησία- το SpringClassicshow. Η ψυχαγωγική εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 18-20 Μαΐου και θα συμβεί πολύ σύντομα. Το SpringClassic είναι μια κλασική κούρσα αυτοκινήτων που συγκεντρώνει τα πιο εκπληκτικά και απίστευτα vintage αυτοκίνητα από τη δεκαετία του '70, του '80 και του '90. Αν αγαπάτε τα αυτοκίνητα και δεν έχετε σχέδια για τις 18-20 Μαΐου, σίγουρα πρέπει να αγοράσετε ένα εισιτήριο για την εκδήλωση SpringClassic αυτή τη στιγμή για να μην χάσετε τον αγώνα. Η επίδειξη θα συνδυάσει δύο απίστευτα event με αγώνες μοτοσικλετών από την μία και με έκθεση παλιών αυτοκινήτων από την άλλη. Η εκδήλωση θα καλύψει τις ιστορικές εκθέσεις μοτοσικλετών. Η έκθεση θα παρουσιάσει μεγαλύτερο αριθμό ωραίων μοτοσικλετών σε σύγκριση με το 2017. Ο τομέας Ιστορικές Μοτοσυκλέτες θα γίνει ο χώρος έκθεσης παλιών πινακίδων από μοτοσυκλέτες και παλαιών αξιομνημόνευτων πραγμάτων που σχετίζονται με αγώνες. Θα περιλαμβάνει επίσης βραβεία για την καλύτερη εμφάνιση μηχανών και την καλύτερη μηχανή αγώνων.

Πόσα ξέρετε για την εκδήλωση SpringClassic?

Το SpringClassic είναι ένα σόου vintage αυτοκινήτων αγώνων το οποίο ξεκίνησε το 2013 και έγινε εξαιρετικά επιτυχές. Παρουσιάζει vintage αυτοκίνητα ηλικίας άνω των 20 ετών και περιλαμβάνει event σχετικά με το μηχανοκίνητο αθλητισμό και την ιστορία του. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης προετοιμάζουν διαδρομές, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση των δρόμων της επιλεγμένης τοποθεσίας. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι εφοδιασμένοι με το Βιβλίο Διαδρομών που περιέχει πληροφορίες για όλες τις διαδρομές που θα διενεργηθούν στην εκδήλωση. Ωστόσο, εάν οι συμμετέχοντες επιθυμούν να αποκλίνουν από τις διαδρομές ή το πρόγραμμα, είναι ελεύθεροι να το κάνουν.

Η MazdaLagunaSeca - το κατάλληλο μέρος για αγώνες αυτοκινήτων

Το SpringClassic διοργανώνεται στη πίστα MazdaLagunaSeca. Ο τόπος θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της περιοχής του Monterey επειδή έχει μία εξαιρετική διεθνής ιστορική πίστα. Μπορεί να αποτελεί έκπληξη, αλλά ο τόπος δεν χρησιμοποιεί επενδυτικό κεφάλαιο για να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις του. Όλα γίνονται με το κόστος εκείνων που επωφελούνται από τη βελτίωση των τοπικών εγκαταστάσεων. Έτσι, ο χώρος είναι το καλύτερο μέρος για να οργανωθεί το ClassicSpringshow - το Σαββατοκύριακο των vintage αυτοκινήτων - και να προσκαλέσει πραγματικούς οπαδούς αυτοκινήτων.Συμμετέχοντες του SpringClassic

Το SpringClassic είναι η ευκαιρία να δείτε μοναδικά αγωνιστικά αυτοκίνητα κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες συμμετέχοντες είναι ένα Trans-Am 2.5λιτρων έκδοσης 1966-1972. Η σειρά Trans-Am σχεδιάστηκε το 1966 από τον Σύλλογο σπορ αυτοκινήτων της Αμερικής. Η εταιρεία ήταν επίσης γνωστή ως “Trans-AmericanSedanChampionship”. Με τον καιρό οι σειρές άλλαξαν ονόματα αρκετές φορές. Κάποιες ονομασίες ήταν κάπως συνδεδεμένες με σπόνσορες, κάποιες άλλες όχι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017 μια από τις πιο γνωστές και φημισμένες φίρμες ελαστικών, η Pirelli έγινε ο αποκλειστικός προμηθευτής της TransAm. Η κατασκευάστρια ελαστικών έγινε επίσης σπόνσορας αγώνων. Η αλλαγή των ελαστικών PirelliP επηρέασαν θετικά τις ταχύτητες και τους χρόνους των γύρων.

Μεταξύ των άλλων αγώνων που θα γίνουν στην έκθεση, μπορείτε να δείτε τις FormulaAtlantic, την FormulaB και FormulaC, αυτοκίνητα ευρείας παραγωγής, FormulaFord, Can-AM κ.α.

Πλάτος: Ύψος: Διάμετρος:
Δείκτης ταχύτητας:

Event Αναβίωσης Nitro

Η αναβίωση του Nitro (NitroRevival) είναι σίγουρα ένα από τα πιο περιζήτητα μέρη του springevent. Θα είναι μια εκπληκτική παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε σίγουρα. Το NitroRevival και τα απίστευτα αυτοκίνητα του θα ενταχθούν στη Χερσόνησο του Monterey θα θυμίσουν την ιστορία παλαιών κλασικών αγωνιστικών αυτοκινήτων. Οι επισκέπτες θα έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να δουν ένα μεγάλο αριθμό vintage οχημάτων και ανανεωμένα drag αυτοκίνητα με νίτρο. Εκτός από αυτό, θα έχουν την ευκαιρία να δουν σημαντικές αγωνιστικές προσωπικότητες, οι οποίες έρχονται στην παράσταση. Το NitroRevival προγραμματίζεται για τη δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης - 19 Μαΐου. Θα εξασφαλίσει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών δραστηριοτήτων και των εκθέσεων.

Το show θα αναβιώσει τις παλιές καλές εποχές αγώνων dragster με μηχανές ‘Frog’. Εδώ είναι που η ιστορία ξαναγεννιέται μέσω αποκατεστημένων οχημάτων τα οποία μοιάζουν με καινούρια. Οι οδηγοί αγώνων δηλώνουν ότι αυτή είναι μια μοναδική επανένωση οδηγών από διαφορετικές εποχές. Ποιος ξέρει, μπορεί να έχετε και την ευκαιρία να καθίσετε μέσα σε κάποιο από αυτά τα αμάξια. Το να τα φωτογραφίσετε και να φωτογραφηθείτε με αυτά είναι το μόνο σίγουρο. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα μεγάλο αριθμό από κλασσικά streetrodsandhotrods. Οι διοργανωτές λένε ότι έχουν ετοιμάσει κάτι το εξαιρετικό για τον κόσμο που θα επισκεφτεί το σόου. Για να είμαστε πιο ακριβείς, η εκδήλωση του Σαββάτου θα κλείσει με ένα μαζικό μαρσάρισμα. Απλά φανταστείτε τους βρυχηθμούς των κλασσικών drag οχημάτων. Αυτός θα είναι ο ήχος που θα ακούγεται παντού στους λόφους της γραφικής Χερσονήσου του Monterey .

Ο SteveGibbs, ο οποίος είναι ο παραγωγός του σόου NitroRevival, λέει ότι το NitroRevival είναι ένα αντισυμβατικό σόου αυτοκινήτων. Μοναδικά οχήματα μαζεύονται από όλη την Αμερική και τον για να σηματοδοτήσουν την ημέρα με αγώνες drag. Η LagunaSeca θεωρείται το καλύτερο μέρος για να διοργανωθεί το NitroRevival και το αναδείξει όπως πρέπει. Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε ότι το σόου θα προσθέσει ένα σπέσιαλ αγωνιστικό στοιχείο στο SpringClassic γενικά. Η ιστορία των αγώνων drag είναι πλούσια και γεμάτη ζωντάνια. Υπάρχουν πολλά πράγματα και εκδηλώσεις για να επαναφέρει κανείς με σκοπό να θυμίσει στον κόσμο το πως ήταν τότε εκείνη την εποχή. Χωρίς καμία αμφιβολία, το Monterey είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς για να το κάνει κανείς πραγματικότητα..

Το NitroRevival προκαλεί όλους να γίνουν μέρος μιας απίστευτης τριήμερης διοργάνωσης. Οι 11 ομάδες των περίπου 200 αληθή σπορ ιστορικών και αγωνιστικών αυτοκινήτων που θα αγωνιστούν στην διαδρομή των 11 στροφών 2.238 μιλίων κατά τη διάρκεια του SpringClassic ποικίλλουν χρονολογικά από το 1966-74 Can-Am έως ευρείας παραγωγής αυτοκίνητα του 1974-94 και εκθέσεις ιστορικών μοτοσυκλετών .

Ο GillCampbell, ο οποίος κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου και υπεύθυνος για τις εκδηλώσεις στη MazdaRaceway, είναι πεπεισμένος ότι όσοι έχουν βαθιά αγάπη για τα παλαιά οχήματα, τις δραστηριότητες και τη διασκέδαση θα απολαύσουν το χρόνο που θα περάσουν στην εκδήλωση. Να είστε βέβαιοι ότι το NitroRevival θα έχει πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες όλων των ηλικιών. Δεν έχει σημασία αν είστε λάτρης σπορ και αγωνιστικών αυτοκινήτων ή ιστορικών μοτοσυκλετών και ισχυρών drag αγωνιστικών. Βεβαιωθείτε ότι θα αγοράσετε ένα εισιτήριο για να μην χάσετε το γεγονός.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Απάντηση σε: {{replyComment.author}}
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Το σχόλιο υποβλήθηκε με επιτυχία

Επιστροφή στην κορυφή