Οι Πέντε Κορυφαίοι Λόγοι Που Τα Αυτοκίνητα Σταματούν να Λειτουργούν σε Ζεστά Κλίματα

Μια μέρα δόθηκε αναφορά, η οποία αναφέρει τις κύριες αιτίες των αποτυχιών των οχημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτά τα προβλήματα είναι επίσης συχνά στη χώρα μας.

Η Αντλία Καυσίμου

Με το υψηλό κόστος των καυσίμων αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι περιμένουν μέχρι να ακούσουν το "μπιπ" για να προσθέσουν βενζίνη. Αυτό προκαλεί την αποτυχία πολλών αντλιών καυσίμου. Όταν φτάσετε κάτω από το ένα τέταρτο της δεξαμενής, η αντλία καυσίμου δεν είναι εντελώς βυθισμένη στο καύσιμο. Αυτό προκαλεί αδικαιολόγητη παραγωγή θερμότητας, καθώς το καύσιμο λειτουργεί ως ψυκτικό. Συνιστούμε να διατηρείτε πάνω από το ένα τέταρτο της δεξαμενής γεμάτο και να αλλάζετε το φίλτρο καυσίμου περίπου κάθε 30.000 μίλια για να διατηρείτε την αντλία σας υγιή.

Μπαταρίες

Η θερμότητά που έχουμε στο Phoenix καταστρέφει εντελώς τις μπαταρίες, οπότε συνιστούμε πάντα να δοκιμάζετε τη μπαταρία σας δύο φορές το χρόνο. Όταν τις δοκιμάσετε, έχετε περισσότερες πιθανότητες να τις αντικαταστήσετε όταν είναι αδύναμες, αντί να περιμένετε να σπάσουν και να καταστραφούν τελείως. Όταν εξυπηρετούμε τα οχήματα, καθαρίζουμε επίσης τους τερματικούς σταθμούς επειδή η συσσώρευση στα τερματικά αποδυναμώνει τη δύναμή τους.

Ψυγείο και Εκπομπές

Η θερμότητα στην έρημο θα τα αποδυναμώσει. Ο κινητήρας έχει ένα μετρητή στην ταμπέλα για να μπορείτε να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία του, αλλά τα περισσότερα αυτοκίνητα και τα φορτηγά δεν διαθέτουν μετρητή θερμοκρασίας μετάδοσης. Τα υγρά είναι κυριολεκτικά το αίμα που δίνει ζωή στο όχημα σας και συνιστούμε ανταλλαγές υγρών για να δώσετε στο ψυγείο και τις μεταδόσεις σας μεγάλη διάρκεια ζωής. Η χρήση του σωστού υγρού στα σωστά επίπεδα είναι ζωτικής σημασίας.

Σωλήνες και ζώνες

Εξετάζουμε τους σωλήνες και τους ιμάντες για να βεβαιωθούμε ότι δεν είναι εύθραυστοι ή ταλαιπωρημένοι ή έχουν ραγίσει ή διογκωθεί. Συνιστούμε επίσης την αντικατάστασή τους σύμφωνα με την πρόταση του κατασκευαστή.

Ελαστικά

Η περιστροφή των ελαστικών και η αντικατάστασή τους όταν χάνουν το πέλμα είναι πολύ σημαντική ανησυχία για την ασφάλεια. Εξοικονομήστε χρόνο - αγοράστε καινούργια ελαστικά στο Elastiko.com

Πλάτος: Ύψος: Διάμετρος:
Δείκτης ταχύτητας:

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Απάντηση σε: {{replyComment.author}}
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Το σχόλιο υποβλήθηκε με επιτυχία

Επιστροφή στην κορυφή