Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για ελαστικά drift

Ποια είναι τα ελαστικά drift;

Το Drifting ή αλλιώς ' πλαγιολίσθηση' είναι ένα άθλημα που απαιτεί από τον οδηγό εσκεμμένα να γλιστράει το πίσω μέρος του αυτοκίνητου στις στροφές, διατηρώντας τον έλεγχο του οχήματος και υψηλή ταχύτητα εξόδου. Το άθλημα είναι αρκετά ανελέητο και τρομακτικά επώδυνο για τα κανονικά ελαστικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκαν ειδικά ελαστικά κατάλληλα για drift.

Τα ιδανικά drift ελαστικά έχουν συνήθως ρηχά και σχεδόν ανύπαρκτα σχέδια πέλματος, με φαρδιές αυλακώσεις, ισχυρό κεντρικό νεύρο και αποτελούνται απο σκληρό βουλκανισμένο καουτσούκ που προσδίδει δύναμη και ανθεκτικότητα. Όταν το drift γίνει καθημερινή φύση για τους οδηγούς αγώνων σαν εμένα και εσάς, τα κανονικά ελαστικά δε μπορούν να ανταπεξέλθουν και να παρέχουν την απαιτούμενη απόδοση. Γι’ αυτό απαιτούνται ελαστικά ειδικά βελτιστοποιημένα για drift και είναι απαραίτητα αν θέλετε να πάτε οπουδήποτε με αυτό το άθλημα.

Τα ελαστικά drift, όπως ειδικά και εξειδικευμένα παρουσιάζονται, δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεθούν. Η εύρεση όμως του καλύτερου ελαστικού που θα δώσει τη μέγιστη απόδοση και αντοχή είναι το δύσκολο κομμάτι. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε τις πέντε καλύτερες επιλογές μας.

Τι είδους ελαστικά χρησιμοποιούνται για drift;

Όχι τα κανονικά πάντως, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Σε γενικές γραμμές, αναζητήστε τα μπροστινά ελαστικά που έχουν ένα φαρδύ και άγριο πέλμα. Αυτά είναι συνήθως σε σχήματα V ή με μεγάλες και βαθιές αυλακώσεις και εγκοπές. Το κεντρικό νεύρο συνήθως τροποποιείται για να αντέχει σε μεγαλύτερες πιέσεις και να είναι ανεπηρέαστο απο θερμικές καταπονήσεις. Τα πλευρικά τοιχώματα συνήθως ενισχύονται για να παρέχουν πιο σταθερή πρόσφυση στο έδαφος και να μειώνουν την τριβή.

Τα ελαστικά στο πίσω μέρος, δηλαδή εκείνα τα οποία στην πραγματικότητα πλαγιολισθαίνουν, συνήθως έχουν ένα πολύ χαμηλού ύψους πέλμα, και μερικές φορές καθόλου. Αυτό βοηθάει την ευκολία ελιγμών, μειώνει την τριβή και τη θερμότητα και αφήνει μικρότερη ποσότητα καουτσούκ στην άσφαλτο.

Εκτός από το σχέδιο του πέλματος, η αντοχή διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο. To drift μπορεί να μειώσει δραματικά το ύψος του πέλματος και επίσης επώδυνο για το υλικό. Βεβαιωθείτε ότι το καουτσούκ που χρησιμοποιείτε είναι εξειδικευμένο για να αντέχει σε καταπόνηση και πίεση, καθώς και να είναι ιδανικό για burnout.

Τι μεγέθη ελαστικών για Drifting;

Οποιοδήποτε μέγεθος που ταιριάζει καλύτερα στο όχημά σας θα μπορούσε να λειτουργήσει. Αλλά για μια εμπειρία drift υψηλής ποιότητας , τα ελαστικά που έχουν φαρδύ πέλμα και χαμηλό προφίλ είναι τα καλύτερα. Οι οδηγοί αγώνων drift χρειάζονται φαρδύτερα ελαστικά, καθώς αυτά προσδίδουν καλύτερη πρόσφυση και περισσότερη επιφάνεια. Αυτό θα ήταν καλύτερο για τους οδηγούς που επιθυμούν να κρατήσουν το αυτοκίνητο πιο ισορροπημένο και σταθερό. Όσο για ελαστικά χαμηλού προφίλ, μειώνουν τη δύναμη που απαιτείται από το αυτοκίνητο για να παράξει την απαιτούμενη ροπή στρέψης για τα ελαστικά.

Εκτός από αυτό, τα ελαστικά drift πρέπει συνήθως να βελτιστοποιηθούν για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Εάν επιδιώκετε μεγαλύτερη επιτάχυνση, τότε τα στενότερα και τα μικρότερα ελαστικά θα συμπεριφερθούν καλύτερα. Ωστόσο, για την επίτευξη υψηλών ταχυτήτων, τα ψηλότερα ελαστικά ταιριάζουν εκπληκτικά.

Είναι επίσης σημαντικό να διασφαλίσετε ότι τα ελαστικά σας ταιριάζουν στο όχημά σας. Μην αγοράζετε ελαστικά που είναι καλά για drift αλλά δε ταιριάζουν σε αυτό. Σε γενικές γραμμές, αναζητήστε τους τύπους ελαστικών που συνδυάζουν καλύτερα τα παραπάνω 2 κριτήρια.

Πόσο κακό είναι το Drifting για τα ελαστικά;

Το drift μπορεί να είναι επώδυνο για τα ελαστικά, ειδικά για το πέλμα και τις επιδόσεις τους. Το drift μπορεί να προκαλέσει φθορά των μοτίβων του πέλματος και οι αυλακώσεις που κάποτε ήταν βαθιές και αποδοτικές να γίνουν φθαρμένες και ρηχές. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να αγοράσουμε ελαστικά που έχουν ρηχές αυλακώσεις, , για να μειώσουμε τη τριβή και την υπερβολική οπισθέλκουσα που παράγεται.

Το drift μπορεί επίσης να προκαλέσει υπερβολική θέρμανση στα ελαστικά, τα οποία μπορεί είτε να τα αναγκάσει να λιώσουν και να καπνίσουν είτε να πάρουν εντελώς φωτιά. Τα ελαστικά που είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό στη θερμότητα υλικό είναι τα καλύτερα για drift και είναι ασφαλέστερα για χρήση. Σε γενικές γραμμές, αγοράζετε μόνο ελαστικά ειδικά για drift για την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Πλάτος: Ύψος: Διάμετρος:
Δείκτης ταχύτητας:

Πού θα βρείτε ελαστικά Drift;

Η εύρεση ελαστικών Drift Drift Online θεωρείτε παιχνιδάκι. Υπάρχουν εκατοντάδες ιστότοποι και οίκοι που πωλούν μεταχειρισμένα και καινούρια ελαστικά. Ωστόσο, το πραγματικό ζήτημα είναι η εύρεση μίας καλής μάρκας. Καταλαβαίνουμε ότι όταν ξοδεύετε πολύ χρόνο και χρήμα σε κάτι, θέλετε να είναι άριστης ποιότητας.

Γι’ αυτό έχουμε συντάξει για τη δική σας ευκολία έναν κατάλογο με πέντε από τις καλύτερες μάρκες ελαστικών.

Πού θα βρείτε ελαστικά Drift;

Η εύρεση ελαστικών Drift Drift Online θεωρείτε παιχνιδάκι. Υπάρχουν εκατοντάδες ιστότοποι και οίκοι που πωλούν μεταχειρισμένα και καινούρια ελαστικά. Ωστόσο, το πραγματικό ζήτημα είναι η εύρεση μίας καλής μάρκας. Καταλαβαίνουμε ότι όταν ξοδεύετε πολύ χρόνο και χρήμα σε κάτι, θέλετε να είναι άριστης ποιότητας.

Γι’ αυτό έχουμε συντάξει για τη δική σας ευκολία έναν κατάλογο με πέντε από τις καλύτερες μάρκες ελαστικών.

Falken Drifting Ελαστικά:

Τα ελαστικά Falken έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά από το 1983 και σίγουρα τα 35 χρόνια από την ίδρυση της έχουν βοηθήσει στην εξέλιξη της. Τα ελαστικά Falken σημαίνουν ανάπτυξη, εξέλιξη, διατήρηση και το έχουν κάνει πολύ καλά.

Το Falken Drifting Ελαστικά διαθέτουν ένα εξαιρετικό ποιοτικό μοτίβο πέλματος που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια να φθαρεί. Η τεχνολογία τους είναι απίστευτα καινοτόμα κάτι το οποίο δε μας εκπλήσσει.

Federal Drifting Ελαστικά:

Τα ελαστικά Federal είναι είκοσι φορές καλύτερα από οποιοδήποτε ελαστικό που έχουμε δει στην αγορά και σύντομα θα μάθετε το γιατί. Αυτά τα ελαστικά διαθέτουν μεγάλη σταθερότητα και ισχυρό κράτημα, λόγω του άκαμπτου και σταθερού πλευρικού τοιχώματος.

Τα σχέδια του πέλματος έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μέγιστη απόδοση και έχουν ως επί το πλείστων σχήμα V. Τα αγαπήσαμε απόλυτα, και εσείς επίσης.

Kenda Drifting Ελαστικά:

Kenda σημαίνει "γεννημένο από καθαρό νερό" και όταν πρόκειται για την προσφορά καθαρότητας και αποκλειστικότητας, τα ελαστικά Kenda Tires έχουν αυτή τη φήμη. Έχουν μια μεγάλη συλλογή από ελαστικά που μπορούν να τροποποιηθούν για έντονο drift. Διαθέτουν εξαιρετικά μοναδικά μοτίβα πέλματος και τρομαχτικό κράτημα στο δρόμο.

Nexen Drifting Ελαστικά:

Τα ελαστικά της Nexen έχουν δει την καμπή της online αγοράς και η 71χρονη εμπειρία της στον τομέα, την έχει βοηθήσει στην επιτυχία της. Η σειρά των ελαστικών drift που διαθέτει έχουν ευρείες και γραμμικές αυλακώσεις, βαθιές εγκοπές και ένα κεντρικό νεύρο τόσο ισχυρό όσο η υπόσχεσή και αντοχή που θα εξασφαλίζει την απόδοση του ελαστικού σας.

Dunlop Drifting Ελαστικά:

Φυσικά, πώς θα μπορούσαμε να τους αφήσουμε έξω; Τα ελαστικά Drift της Dunlop είναι ίσως τα μόνα που γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, και έχουμε τους λόγους μας. Τα ελαστικά έχουν σχεδιαστεί με μοναδικά και εξαιρετικά μοτίβα πέλματος που εξασφαλίζουν μια ασφαλή και ασφαλή πρόσφυση στο δρόμο και υλικό που μειώνει τη φθορά και προσδίδει ελπίδες στην ανελέητη άσφαλτο.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Απάντηση σε: {{replyComment.author}}
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Το σχόλιο υποβλήθηκε με επιτυχία

Επιστροφή στην κορυφή