Αυστριακός Καθαριστής καμινάδων θα ανοίξουν ένα μουσείο για το 114 Volkswagen Golf

Ο αυστριακός καπνοκαθαριστής Joseph Hughes έδειξε την συλλογή του από Volkswagen Golf, η οποία έχει 114 αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων πολύ σπάνιων αντιγράφων. Σχεδιάζει να τα τοποθετήσει στο Μουσείο - το άνοιγμα είναι προγραμματισμένο για την άνοιξη του επόμενου έτους στα προάστια της Βιέννης.

Ο άνδρας τώρα σχεδιάζει να τοποθετήσει τις μηχανές που έχει συλλέξει στο Μουσείο

"Όταν μπήκα για πρώτη φορά στο Golf, ένιωθα ότι το αυτοκίνητο δημιουργήθηκε ειδικά για μένα. Όλα ήταν ακριβώς όπως μου αρέσουν: άνετο, οδηγός, ευχαρίστηση οδήγησης, ευκολία καθημερινής χρήσης ", δήλωσε ο Hughes.

Πλάτος: Ύψος: Διάμετρος:
Δείκτης ταχύτητας:

Πρώτον, για την δουλειά του ο Joseph Hughes πήγε στο φορτηγό Caddy, με την οικογένεια - το συνηθισμένο "Golf" το καλοκαίρι - μετατρέψιμο το χειμώνα - για την περιήγηση στην χώρα, και μερικές φορές πήγε στο δρόμο και στο "φορτωμένο" GTI.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε ένα ξεχωριστό «Golf» σε όλες τις περιπτώσεις. Στη συνέχεια, σε μία από τις εκθέσεις για τους παλαιότερους, είδε ένα από τα πρώτα αντίγραφα παραγωγής του μοντέλου και ήθελε να κάνει το ίδιο. Έτσι ξεκίνησε τη συλλογή του.

Σε μια συλλογή Yuzov μπορεί να βρει κανείς ένα κανονικό σειριακό VW Golf, και σπάνια εκθέματα. Για παράδειγμα, έχει ένα "γόνατο", σε ένα φορτηγό απορριμμάτων που έχει μετατραπεί, ένα τροχόσπιτο, μία ράμπα αεροπλάνου και ένα αυτοκίνητο από την προπαρασκευαστική παρτίδα με συρόμενες πόρτες, ένα αυτοκίνητο τετρακίνησης 210 ίππων, μία κυκλοφορημένη έκδοση 71 για παράδειγμα και ακόμη και το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο χτίστηκε το 1981.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης πολυτελή, αγωνιστικά, ράλι και τροποποιημένα αυτοκίνητα. Ένα από τα χαρακτηριστικά της συλλογής είναι το Golf με χιλιομετρική απόσταση ενός εκατομμυρίου χιλιομέτρων, το οποίο, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, είναι ακόμα σε άριστη κατάσταση.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Απάντηση σε: {{replyComment.author}}
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Το σχόλιο υποβλήθηκε με επιτυχία

Επιστροφή στην κορυφή