Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Μοτοσικλέτα Continental

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Πότε χρειάζεστε νέα ελαστικα μοτο continental

Μπορείτε εύκολα να καταλάβετε ότι η απόδοση της μοτοσυκλέτας σας αλλά και οι επιδόσεις των ελαστικών σας επηρεάζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη σωστή συντήρηση και χρήση των ελαστικών σας. Αν παρατηρήσετε ότι τα ελαστικά σας χρειάζονται αντικατάσταση, δεν θα πρέπει να αμελήσετε την αλλαγή τους. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σε continental λαστιχα μοτο για να επιλέξετε τα κατάλληλα για εσάς. Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε λαστιχα μοτο continental τιμες, ανάλογα με το είδος του ελαστικού και το ύψος των χρημάτων που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε.

Πως διαμορφώνονται οι τιμές στα λαστιχα μοτο continental

Τα continental ελαστικα μοτο είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα και σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, όπως τα ελαστικά supersport, sporttourer radial, chopper/cruizer και άλλα. Οι ελαστικα μοτο continental τιμες τους ποικίλουν και θα δείτε ότι ξεκινούν από τα 31€ και μπορεί να φτάσουν έως τα 310€ ανά ελαστικό. Αυτές οι διακυμάνσεις οφείλονται στα διαφορετικά είδη σε continental ελαστικα μοτο που είναι διαθέσιμα αλλά και την τεχνολογία που χρησιμοποιεί η εκάστοτε εταιρεία παραγωγής. Αφού αποφασίσετε ποια κατηγορία ελαστικών ταιριάζει στις ανάγκες σας, μπορείτε να εξετάσετε όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά τους.

Χαρακτηριστικά ελαστικών για μοτοσυκλέτες

Για κάθε ελαστικό θα πρέπει να γνωρίζετε ορισμένες πληροφορίες πριν ξεκινήσετε την αναζήτησή σας. Μία από αυτές τις πληροφορίες είναι οι διαστάσεις των ελαστικών. Μπορείτε να δείτε τις διαστάσεις των ελαστικών που έχετε τώρα ή να δείτε τι προτείνει η κατασκευάστρια εταιρεία. Έπειτα θα πρέπει να αποφασίσετε τον τύπο του ελαστικού που θέλετε ανάλογα με την μοτοσυκλέτα που έχετε.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 365
προβολή περισσότερων 20
του 365
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή